EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 19.2.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

TangoLab: Martín Alvarado – Tähdet Meren Yllä

TangoLab: Martín Alvarado – Tähdet Meren Yllä Liput

Helmikuussa TangoLabin vieraaksi saapuu Argentiinan merkittävimpiin nykytangon laulajiin lukeutuva Martín Alvarado, jonka ääntä on verrattu jopa 1930-luvun tangon supertähteen, Carlos Gardeliin. Maailmanluokan solisti, ainutlaatuisen tangokvintetin huippumuusikot ja ammattitaidolla hiotut, äkkiväärät sävellykset ja sovitukset takaavat hurmaavan illan uuden argentiinalaisen ja suomalaisen tangon parissa. VIVA EL TANGO!

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin isännöimä, genrerajoja iloisesti rikkova ja huippuluokan solistivierailla maustettu tangoklubi. Nuevo Quinteto Otra Vezin on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye, jonka soinnilliset lähtökohdat ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa, mutta on omistautunut uuden musiikin luomistyölle.

Martín Alvarado, vocals / Antti Heerman, violin / Henrik Sandås, bandoneon / Jere Haakana, electric guitar / Matti Laukkanen, piano / Petri Mäkiharju, double bass

www.facebook.com/nuevoquintetootravez/

www.instagram.com/nuevoquintetootravez/

martinalvarado.info/

ww.facebook.com/martinalvaradoinfo/

Spotify

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.