EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 22.4.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

TangoLab: Marcelo Nisinman – Nuevo Tango Nuevo

TangoLab: Marcelo Nisinman – Nuevo Tango Nuevo Liput

Yksi maailman kuuluisimpia bandoneonisteja, Marcelo Nisinman, saapuu TangoLabiin Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtyeen vieraaksi. Nisinman tunnetaan maailmalla Astor Piazzollan jalanjäljissä kulkevana bandoneonistina ja säveltäjänä. Nisinmanin musiikki kumpuaa hänen syvällisestä tangon, tango nuevon ja länsimaisen taidemusiikin traditioiden tuntemuksestaan yhdistettynä vastustamattoman aitoon ja persoonalliseen taiteelliseen ilmaisuunsa. Sveitsissä asuva Nisinman on kysytty vieras kamarimusiikkifestivaaleilla ympäri Eurooppaa.

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin isännöimä, genrerajoja iloisesti rikkova ja huippuluokan solistivierailla maustettu tangoklubi. Nuevo Quinteto Otra Vezin on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye, jonka soinnilliset lähtökohdat ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa, mutta on omistautunut uuden musiikin luomistyölle.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Myynti loppuu 22.4.2020 18:00.