EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 23.9.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

TangoLab: Joakim Berghäll – Tango Meets Jazz

TangoLab: Joakim Berghäll – Tango Meets Jazz Liput

Konsertissa esiintyjä muutos. Multi-instrumentalisti Joakim Berghäll tähdittää syyskuun TangoLab-klubia. Berghäll korvaa konsertissa Alexander von Hagken, joka ei pääse paikalle matkustusrajoituksien vuoksi.

Astor Piazzollan ja Gerry Mulliganin 1970-luvun yhteistyöstä inspiroituneina huikea multi-instrumentalisti Joakim Berghäll ja Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtye vievät kuulijansa genre-rajat ylittävälle tutkimusmatkalle musiikin ihmeelliseen maailmaan.

Joakim Berghäll on Helsingissä asuva, kaikenlaisia rajoja kaihtava muusikko-säveltäjä. Berghällin pääinstrumentti on saksofoni, mutta hän hallitsee sujuvasti myös sellon, lyömäsoittimien, basson sekä kitaran soiton. Säveltäjänä Berghäll on tehnyt pienyhtyejazzsävellysten lisäksi myös rytmistä orkesteri- ja kamarimusiikkia. Kiinnostus erityisesti maailmanmusiikkia sekä erilaisia rytmisiä kamarimusiikkiensemblejä kohtaan on vienyt hänet sävellyksellisesti kohti uutta, hyvin etnoväritteistä, improvisaatioon nojaavaa musiikkia.

Joakim Berghällin tämänhetkisiin yhtyeisiin kuuluvat mm. Tsuumi Sound System, Triality, Dark Roast sekä enemmän jazziin päin kallellaan olevat ryhmät, kuten Auteur Jazz, Astro Can Caravan, Saarikorpi Brom, Fredator ja The Kling. Hänen esiintymiskumppaneihinsa lukeutuvat myös mm.UMO, Väsen, Frigg, Die Deutsche Kammerfilharmonie Orchestra, Ville Leinosen orkesterit, Jori Huhtala 5, Sointi Jazz Orchestra, Mikko Pettinen Why Not, Helsinki-Cotonou Ensemble sekä Sakari Kukko.

Nuevo Quinteto Otra Vez on ainutlaatuinen suomalainen uuden aallon tangoyhtye. Astor Piazzollan musiikillisesta perinnöstä inspiroituneena tämä kvintetti on omistautunut uuden musiikin luomistyölle säveltämällä, sovittamalla, improvisoimalla ja tutkimalla musiikin mahdollisuuksia. TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin ja BMusicin oma musiikkilaboratorio, jossa luodaan yleisölle ainutlaatuisia musiikkikokemuksia. TangoLab tarjoaa kuulijoilleen paljon enemmän kuin mitä sanan "tango" perinteisesti ymmärretään tarkoittavan. Sana tango on peräisin latinan kielestä ja se tarkoittaa "kosketusta", ja yleisön koskettaminen musiikilla onkin nimenomaan TangoLabin tavoitteena. Tervetuloa kokemaan mitä kaikkea tango voi olla ja ennen kaikkea, mitä et kuvitellutkaan sen voivan olevan!

***

Tapahtuma on siirtynyt/muuttunut.

Alkuperäiselle päivämäärälle 18.3.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi tai esiintyjä muutos, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. 22.9.2020 mennessä.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 15 € / kpl. Ovilipunmyynti aloitetaan keikkapäivänä klo 18. Ei ikärajaa.

G Livelab Tampere - Turvallisuusohje