EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.5.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

Tango Revolution -levynjulkaisukeikka, Johanna Debreczeni: 20 vuotta tangokuningattarena

Tango Revolution -levynjulkaisukeikka, Johanna Debreczeni: 20 vuotta tangokuningattarena Liput

Tuplajuhlat tangon ystäville Telakalla! Harmonikkataiteilija Henna Leppäsen ohjastama tangokvartetti Tango Revolution juhlii levynjulkaisukonserttiaan ja samana iltana rakastettu laulaja Johanna Debreczeni juhlii 20-vuotista taivaltaan tangokuningattarena. Debreczeniä säestää konsertissa Henna Leppänen.Tango Revolutionin kaikki kappaleet ovat Henna Leppäsen säveltämiä ja ne ovat inspiroituneet argentiinalaisesta tangosta, mutta musiikkiin on kerrostunut myös jazzin ja kansanmusiikin sävyjä. Luvassa on hieno ilta!

Ovet 20:00
Johanna Debreczeni 20:45
Tango Revolution 22:00

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.