EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.5. - Su 1.9.2019  /  Tervasaaren amfiteatteri  /  Helsinki

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä Liput

Ladataan…

HIT Mini esittää:
TANELI JA TUNARI taikavoimia etsimässä

Kun vettä valuva Tunari huuhtoutuu syvältä meren kätköistä Tervasaaren rantaan, alkaa vauhdikas ja hauska seikkailu Tunarin kadonneiden taikavoimien löytämiseksi.

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä on esitys mokailusta, selviytymisestä ja ystävyyden kautta saavutetusta itseluottamuksesta. Kesäteatterin katsojat kulkeutuvat seikkailun pyörteisiin 6-vuotiaan Tanelin johdolla, ja luvassa on iso annos musiikkia, ystävyyttä, onnistumisia - sekä tietysti keinoja, joilla tunaroinnista selvitään.

Näyttelijät: Tanja Heinänen, Anna Korolainen Crevier ja Saara Suni
Käsikirjoitus: Anna Jaanisoo
Ohjaus: Julia Gauffin
Sävellykset: Annimaria Koivunen
Lavastus: Helena Okkonen
Puvustus: Jonna Heikkinen
Tarpeisto: Ilona Vlasenko
Äänisuunnittelu: Jacob Hougaard Andersen
Tuottaja: Pauliina Alanko
Tiedotus: Suvi Lahdenmäki
Graafinen suunnittelu: Helka Saariniemi

www.hithelsinki.com/tunari


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroimattomat istumapaikat.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Esityksen kesto noin 60 minuuttia.

Lapsiperheissä sattuu ja tapahtuu, eivätkä suunnitelmat aina pidä. Näin ollen voit vaihtaa lippusi toiseen esitykseen maksutta osoitteessa www.hithelsinki.com/tunari "Lippuvaraukset ja -vaihdot".

Valitettavasti 5.6. ja 6.6. esitykset on jouduttu perumaan. Voit vaihtaa lippusi toiselle päivälle veloituksetta täällä. Mikäli mikään korvaavista päivistä ei sovi, olethan yhteydessä hei@tiketti.fi.

Aurinkoisella säällä muista hattu, aurinkolasit sekä aurinkorasva. Pienen sateen sattuessa käytä sadetakkia sateenvarjon sijasta, sillä muuten kaverisi ei ehkä näe näyttämölle. Viileällä ja tuulisella säällä pukeudu lämpimästi. Rankkasateen yllättäessä esitys keskeytetään. Näissä tapauksissa lippu käy johonkin toiseen esitykseen. Osoitteessa www.hithelsinki.com/tunari löytyy lomake, jolla voit vaihtaa lippusi uuteen esitykseen.

Esitystä ei saa kuvata tai tallentaa millään tavalla. Esityksen jälkeen näyttelijät ottavat mielellään kuvia lasten kanssa. Esityksen aikana pyydämme, että katsojat pysyvät katsomossa. Lastenvaunut voi omalla vastuulla jättää lipunmyyntipisteen luo tai tuoda katsomon taakse. Bussilinjat 16 ja 17 kulkevat lähelle. Tarkasta aikataulut Reittioppaasta. Muista myös kaupunkipyörä: lähin pyöräparkki Liisanpuistikossa! Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Tervasaareen johtavalta sillalta ja Kruununhaan kadunvarsilta. Jos eksyt, soita puh. 044-976 7038.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle mahdollisten peruutusten ja tiedottamisen vuoksi.

Tervasaaren amfiteatteri
00170, Tervasaaren amfiteatteri