EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 3.9.2020  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Tänäänkin menee hyvin! -Kesäshow 2020

Tänäänkin menee hyvin! -Kesäshow 2020 Liput

Tapahtuma siirtyy sääennusteiden johdosta Tiivistämölle. Tapahtuma-aika ja esiintyjät säilyvät ennallaan.
Ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

___

Tapahtuma on Peruuntunut sään johdosta! Uusi päivämäärä on 3.9.2020

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 2.9.2020 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

**

TÄNÄÄNKIN MENEE HYVIN! -KESÄSHOW 2020

Ok yhtye feat. Teemu Bergman, Joni Ekman, General Arttu, Otto Grundström, Henna Emilia, Eduardo Martinez, Milla Härmä, Iita Ylönen & Jessica Kräkin, Jenna Alexa, Knucklebone Oscar & Molly Moonstone, Felix Lybeck, Ylermi Rajamaa, Jasse Salonen, Teemu Tanner, Tiisu, BESS, Joey Luumäki ja Kristiina Vaara & Tuomo Mannonen.

Tänäänkin menee hyvin - TMH Productions järjestää torstaina 3.9. Suvilahti TBA:n terassilla spesiaalin kesäshown, johon saapuu kirjava joukko eri genrejen laulajia versioimaan omavalintaisia kesäbiisejään. Ilta koostuu kahdesta n. tunnin mittaisesta setistä, joiden aikana kuullaan tulkintoja aina Eppu Normaalista The Doorsiin ja Billy Idolista Baddingiin.

Illan taustayhtyeenä toimii helsinkiläisistä huippumuusikoista koottu Ok yhtye, joka toteutti vastaavanlaisen teemakonsertin edellisen kerran Bar Loosen pikkujouluissa. Nyt lumet ovat sulaneet ja joululaulut vaihtuneet kesäbiiseihin, mutta meininki pysyy yhtä ainutkertaisena ja lämminhenkisenä kuin viimeksikin. Tätä ei kannata missata!

**

Tapahtuma toteutetaan viranomaisohjeistuksien mukaisesti ja voimassaolevia turvaohjeita noudattaen.

Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Tapahtuma on ulkona ravintolan terassilla.