EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.6.2019  /  Pyynikin Urheilukenttä  /  Tampere

TamU - KäPa
klo 18:30

TamU - KäPa Liput

Liput otteluun maksavat aikuisilta 10 € ja alennusryhmiltä 7 €. Alennusryhmiin kuuluvat seuran jäsenet sekä 7-16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. TamU-junioripelaajilla on vapaa pääsy seuran pelipaita päällä.

Stadionin portti aukeaa klo 17.30. Portilla on turvatarkastus. Vaarallisten aineiden ja alkoholin tuominen stadionille on kielletty.

Pyynikillä on katsomon länsipäätyyn sijoitettu anniskelualue. Tälläkin kaudella ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimustan mukaisesti anniskelukatstomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!

tampereunited.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:30

Portit auki 1h ennen ottelua.

Liput otteluun maksavat aikuisilta 10 € ja alennusryhmiltä 7 €. Alennusryhmiin kuuluvat seuran jäsenet sekä 7-16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Pyynikin Urheilukenttä
F.E. Sillanpäänkatu, 33230, Tampere