EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.6.2019  /  Pyynikin Urheilukenttä  /  Tampere

TamU - Ilves/2
klo 18:30

TamU - Ilves/2 Liput

Kauden odotetuin kotiottelu pelataan perjantaina 7.6. klo 18.30, kun Pyynikille saadaan vieraaksi Ilveksen kakkosjoukkue. Seurojen historiat kietoutuvat poikkeuksellisella tavalla toisiinsa, ja derbyssä on varmasti tunteet pelissä, vaikka vierailijat ovat liikkeellä kakkosnipullaan.

Yleisöä palvelee grillipiste, jolta saa Tapolan grillimakkaraa, alkoholittomia virvokkeita ja kahvia. Fanituotteiden myyntipisteellä on myynnissä uusia TamU-pikeitä, suosittuja TamU-lippiksiä sekä muita fanituotteita. Seuran oman grillipisteen lisäksi Ravintola 4 Vuodenaikaa tuo tähänkin otteluun tarjolle herkulliset hodarinsa.

Lisäksi Pyynikillä on katsomon länsipäätyyn sijoitettu anniskelualue. Tälläkin kaudella ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimustan mukaisesti anniskelukatstomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Toinen erityisesti Ilveksen kannattajille varattu anniskelualue palvelee aurinkokatsomon puolella lähellä stadionin sisäänkäyntiä.

Ottelun jälkipelit pelataan ravintola Maja/Talossa (Pirkankatu 1) korttelin päässä stadionilta. Ohjelmassa on TamUn valmennuksen edustajan sekä yhden TamU-pelaajan haastattelut noin puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan ja jälkipeleille Maja/Taloon!

tampereunited.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:30

Liput otteluun maksavat aikuisilta 10 € ja alennusryhmiltä 7 €. Alennusryhmiin kuuluvat seuran jäsenet sekä 7-16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. TamU-junioripelaajilla on vapaa pääsy seuran pelipaita päällä.

Stadionin portti aukeaa klo 17.30. Portilla on turvatarkastus. Vaarallisten aineiden ja alkoholin tuominen stadionille on kielletty.

Pyynikin Urheilukenttä
F.E. Sillanpäänkatu, 33230, Tampere