EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.9.2022  /  Pyynikin Urheilukenttä  /  Tampere

TamU - HJS
klo 17:00

TamU - HJS Liput


tampereunited.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00
Portit avataan tuntia ennen ottelua.

Info

TamUn grillipisteellä on myynnissä lihansyöjille Tapolan grillimakkaraa sekä kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lisäksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. Myös kannattajatuotteet ovat myynnissä samalla myyntipisteellä.

Anniskelualueita on stadionilla kaksi. Toinen on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli otteluita pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Toinen on VIP teltan ja grillipisteen vieressä hieman rauhallisemmalla paikalla. Anniskelu alkaa tuntia ennen ottelua stadionin porttien auetessa. Tarjolla on tietenkin Pyynikin Brewing Companyn tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

- TamU-junioripelaajilla, valmentajilla sekä aikuispelaajilla on vapaa pääsy otteluihin.
- Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
- Portilla on turvatarkastus. Vaarallisten aineiden ja alkoholin tuominen stadionille on kielletty.
- Pyörätuoleille on paikkoja kentän laidalla, ei ole mitään tiettyä paikkaa mutta kentän laidalle pääsee esteettömästi. Saattaja ilmaiseksi. Ei inva Wc:tä.
- Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikin torin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja otteluiden jälkeen suosittelemme vierailua Maja/talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä!

Koronavirustilanteen takia pyydämme ottamaan huomioon seuraavat seikat:
* Desinfioi kätesi stadionille tultuasi. Saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
* Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
* Desinfioi kätesi myös ennen grillillä ja muilla myyntipisteillä asiointia ja ruokailua. Käsihuuhdetta on saatavilla.
* Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!

Pyynikin Urheilukenttä
F.E. Sillanpäänkatu, 33230, Tampere