EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.9.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

TampereRaw - Itää etsimässä

TampereRaw - Itää etsimässä Liput

Ohjelma:

Juha T. Koskinen: Shibaraku (KANTAESITYS)

Akira Yuyama: Divertimento

Ryo Noda: Phoenix

John Cage: Child of Tree

Yuiko Mukai: Twins

John Cage: 4'33''

Esiintyjä: TampereRaw

Vuonna 2021 Suomen Säveltäjät ry:n Madetoja-palkinnolla palkittu nykymusiikkiyhtye TampereRaw sukeltaa japanilaiseen musiikkiin sekä teoksiin, jotka ovat saaneet inspiraationsa Itä-Aasian, erityisesti Japanin kulttuurista ja filosofioista. Yhteistä näille teoksille on pyrkimys käyttää sekä länsimaisen että japanilaisen musiikin elementtejä, eritoten ajan, tilan, hiljaisuuden ja äänen käsitteitä. Konsertissa kuullaan mm. John Cagen vanhempaa tuotantoa 1950-luvulta aina keväällä 2022 syntyneeseen Yuiko Mukain teokseen. Kantaesityksenä kuultava Juha T. Koskisen "Shibaraku" on Reetta Näätäselle ja Eva Alkulalle kirjoitettu teos. Se rakentuu kätketyistä merkityksistä, jotka johtavat Tampereelta Kiotoon.

Konsertti on osa Tampereen Taiteettoman taiteen tapahtumaa 3.-4.9.2022. Taiteeton taide viittaa zen-filosofiasta tuttuun keskittyneeseen ja mihinkään pyrkimättömään tilaan, jonka vallitessa taiteen tekeminen, esittäminen ja kokeminen tapahtuu korkeimmalla mahdollisella tavalla. TAIKE on tukenut konserttia.

Tuotanto: Tampereen Taiteettoman taiteen tapahtuma

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 13:00
Showtime klo 14:00

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 3.9.2022 13:00.