EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 3.6.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tampereen levyt -kollektiivi esittää: Kielo Kärkkäinen, Matti Salo Quartet, Hot Heros

Tampereen levyt -kollektiivi esittää: Kielo Kärkkäinen, Matti Salo Quartet, Hot Heros Liput

Paikallista verta edustavan Kielo Kärkkäisen musiikissa folkin, teatterimusiikin ja jazzin sävyt virtailevat laulaja-lauluntekijän, saksofonistin ja kitaristin yhteistyössä. Kärkkäisen uusin albumi "Keitä me olemme" tutkii ihmisen halua löytää yhteys itseensä ja toiseen.

Rovaniemeläislähtöisen Matti Salon syvät ja melodiset sävellykset saavat pontta pitkän linjan jazzmuusikoista koostetun kvartetin säestyksellä, jonka livepreesensissä yhdistyy vahva yhdistelmä taitoa ja rosoa. Matti Salo Quartetin debyyttialbumi "Tetraktys" julkaistiin toukokuussa 2019 Luova Recordsin kautta, ja seuraavia singlejä on odotettavissa kevään mittaan.

Saksofonisti Sami Sippolan, basisti Ville Rauhalan ja rumpali Janne Tuomen perustama Hot Heros pohjaa soittonsa eurooppalaisen free jazzin perinteeseen, mutta ei pelkää yhdistellä musiikkiinsa kansanmusiikinomaisiakaan säveliä ja teemoja. Yhtye on julkaissut uransa aikana kolme albumia: "Fill Up with Old Time Salvation" (2016), "Folkjazz from Finland" (2018) ja "Days after the Rodeo" 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

HUOM! Konsertti on siirretty kokoontumisrajoitteiden puitteissa kesäkuuhun. Konsertin yleisökapasiteetti määräytyy konserttipäivän aikaisten yleisötapahtumamääräysten mukaisesti. Tapahtumajärjestäjä huolehtii määräysten mukaisista turvaväleistä konserteissa.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.