EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Tampereen Klubi lahjakortti

Tampereen Klubi lahjakortti Liput

www.tullikamari.net


Tullikamarilla toimiva ravintola Klubi on Tampereen aktiivisimpia keikkapaikkoja. Klubilla soittavat Suomen ykkösbändit, kansainväliset tähdet, nousevat paikalliset kyvyt ja erikoisklubien taitavat dj:t. Täällä esiintyy vuosittain noin 400 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä eri genreistä. Musiikin lisäksi tarjolla on kulttuuria laidasta laitaan. 450-paikkainen Klubi on auki aamupäivästä pikkutunneille. Katso ohjelmatarjonta osoitteesta www.tullikamari.net


Lahjakortti käy maksuvälineenä Tampereen Klubin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta, sekä Tampereen Klubilta. Kortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.