EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.4.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tampereen freelance-näyttelijöiden hyväntekeväisyysiltamat

Tampereen freelance-näyttelijöiden hyväntekeväisyysiltamat Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 14.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.3.2022 mennessä.

***

Tampereen freelance-näyttelijöiden iltamat

Tamperelaisista ammattinäyttelijöistä koostuva Tampereen freelance-näyttelijäyhdistys tarjoilee koronakurimuksen jälkeen jälleen kerran yllätykselliset Iltamat. Näyttelijäyhdistys lahjoittaa iltamien lippu- ja arpajaistulot SPR:n katastrofirahastin kautta Ukrainan hyväksi.


Väliajallisissa karkeloissa esiintyy seuraavat taiteilijat: Konkarivartissa on illan juontajan Airi Ilmapiirin haastateltavana Tampereen oma Ilkka A Jokinen. Minna Hilke ja Laura Hänninen tulkitsevat Anssi Tikanmäen sävellyksiä. Muista musiikkinumeroista vastaavat ihanat Leena Rousti, Karoliina Vanne ja Laura Hänninen. Illan kruunaa kosminen yhden hitin tähti ja euroviisupudokas Angel Dell, jonka edellinen esiintyminen G Livelabissa oli suuri menestys.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus