EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.6.2018  /  Sorin Sirkus  /  Tampere

Tampereen Flamencoviikko
Fucsia, Vino & Fandango / Batácora Ja Yhteinen Illallinen

Tampereen Flamencoviikko Liput
Takaisin

Ladataan…

FUCSIA, VINO & FANDANGO
Maija Lepistön luotsaama flamencotanssin koulutusprojekti juhlii 10-vuotista taivaltaan! Fucsia, vino & fandango on värikäs suuren ryhmän tanssiteos, jossa bata de cola -laahushame näyttelee niin pää- kuin sivuroolitkin. Lavalla nähdään koulutusprojektissa vuosien varrella mukana olleita muusikoita ja tanssijoita harrastajista ammattilaisiin.

Koreografia ja ohjaus: Maija Lepistö
Laulu: Anna Murtola, Sirpa Airisto
Kitara: Juho Koskimies, Toni Jokiniitty, Petri Lahtinen
Perkussiot: Pauliina Kauppila
Tanssi: Jenny Harmsen, Annu Aho, Mari Isoaho, Sonja Järvinen, Tuuli Kurkipää, Annika Lehtonen, Mari Mäkinen, Eiju Nurmi, Jenni Puumala, Kirsi Raitanen, Marja Rautakorpi, Anne Riikola-Sarkkila, Maria Ruokonen, Henna-Elise Ventovirta, Assi Sten

BATÁCORA
Batácora on Maija Lepistön ja Marja Rautakorven koskettavan voimakas duetto kahden kehon neutraalista symbioosista ja bata de colan monimuotoisuudesta. Tekijöitä yhdistää vahva rakkaus flamencoon ja kiinnostus nähdä flamencotanssijan kuningatarelementti bata de cola uusin silmin. Koreografit haluavat riisua egon tanssijalta ja kaivautua kunnioittavasti kyseenalaistaen syvälle flamencon liikekieleen etsien sille uusia reittejä ja muotoja tulla esille. Maagisen realismin valossa näyttäytyvä bata johdattelee katsojan erilaisten päällekkäisten todellisuuksien äärelle.

Dialogi erilaisten maailmojen välillä on läsnä myös teoksen musiikissa. Voimakkaan syvän flamencolaulun rinnalla groovaava sähköbasso luo uusia musiikillisia yhteyksiä ja tarjoaa erilaisen väylän lähestyä flamencon ydintä. Luvassa on kiehtova musiikillinen ja visuaalinen todellisuus, joka puhuttelee katsojaa monella tasolla.

Koreografia ja tanssi: Maija Lepistö ja Marja Rautakorpi
Laulu: Alicia Acuña
Basso: Dile Kolanen
Valosuunnittelu: Ville Virtanen

YHTEINEN ILLALLINEN! - Ilo ilman ruokaa on teeskentelyä

Yhteisellä illallisella nautitaan yhdessäolosta ja palkitaan aistit maukkailla tapaksilla ja kohottaen malja elämälle. Osta illalliskorttisi, jolla pääset mukaan nauttimaan flamencon täyteistä iltaa hyvän ruuan ja mainion seuran parissa.

Illallinen sisältää tapaksia (kasvis, kala, kana), gazpacho-keittoa, salaattia, leipää sekä yhden juoman valintasi mukaan.

Mikäli haluat osallistua illalliselle, valitse Peruslippu + illallinen tai Ryhmälippu + illallinen.

tampereflamenco.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet auki tuntia ennen esitystä. Esityksen kesto 2h.

Illallislippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Kuva: Matti Sten