EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 27.6.2018  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Tampereen Flamencoviikko
Tartu - the Andalucía of Estonia!

Tampereen Flamencoviikko Liput
Takaisin

Ladataan…

Tampereen flamencoviikolla on ilo ja kunnia esitellä suomalaisyleisölle ensimmäistä kertaa naapurimaamme sekä ystävyyskaupunkimme Tarton upeat flamencon tekijät! He tulevat Tampereelle vieraaksemme lähes viidenkymmenen esiintyjän voimin.

Flamencostudio Duende on perustettu vuonna 1999 ja se on edelleen Viron ainoa flamencokoulu. Duenden perustaja on taiteellinen johtaja ja flamencon opettaja Tiina Pikas. Tiinan opettajina ovat olleet suomalaiset Anna Blanca ja Kaari Martin sekä maailmankuulut Milagros Meningare ja La Choni eli Asunción Pérez. Flamencostudio Duenden toinen merkittävä flamenco-opettaja on Tiinan tytär Kalli Pikas. Hän on ammatiltaan myös balettitanssija, koreografi ja taidemaalari.

Tiinan ja Kallin vahva balettitausta näkyy Tampereen Flamencoviikon illan ohjelmassa suurenmoisena flamencoteatterina, joissa loistavat paitsi kymmenet tanssijat, myös puvustus ja lavasteet. Näyttävien ryhmäkoreografioiden lisäksi illan aikana nähdään perinteisiä flamencokoreografioita Castaño-ryhmän säestämänä.

Virossa ainutlaatuiseen ryhmään kuuluvat Kalli Pikas (tanssi), Stefania Airapetjan (laulu), Anton Golovko (kitara ja laulu) ja Jorge Arena (kitara), sekä myöhemmin mukaan liittynyt rytmimuusikko Zsolt Bánhalmi (Cajon-rumpu). Ryhmän nimi "Castaño" tulee sen jäsenten nimien alkukirjaimista. Se symboloi nuorten artistien yhteistä rakkautta flamencoon: se on yhtäaikaiseti riemuisan vehreä tai kivuliaasti piikikäs.

tampereflamenco.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet auki tuntia ennen esitystä. Esityksen kesto 2h.

Kuva: Matti Sten