EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22.9.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kadi Vija Key Project + Ingibjörg Turchi Band (IS) – Tampere Jazz Happening 40 vuotta Warm-up

Kadi Vija Key Project + Ingibjörg Turchi Band (IS) – Tampere Jazz Happening 40 vuotta Warm-up Liput

Kadi Vija Key Project sekä Ingibjörg Turchi Band esiintyvät G Livelabissa 22.9. Konsertti järjestetään osana Nordic Jazz Comets Tour -kiertuetta. Se toimii myös Warm-up-tapahtumana Tampere Jazz Happeningille, joka täyttää 40 vuotta.

Raikas ja innovatiivinen Key Project on laulaja Kadi Vijan ympärille syntynyt uusi yhtye, jonka epätavallinen instrumentaatio luo erikoisia äänimaisemia. Vija on sävellyksissään ottanut vaikutteita modernista jazzista, elokuvamusiikista sekä arjen pienistä ilmiöistä. Yhtyeenjohtajan persoonallinen lähestymistapa laulamiseen on ehtinyt  herättää myös kansainvälistä huomiota.

Kadi Vija – laulu
Max Zenger – bassoklarinetti
Tuomo Dahlblom – kitara
Tuomas Timonen – rummut

Basisti-säveltäjä Ingibjörg Turchi on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana yhdeksi Islannin jazz-kentän merkittävimmistä tekijöistä. Hän on
tehnyt yhteistyötä Islannin rakastetuimpien artistien kanssa yli genrerajojen ja työskennellyt monipuolisesti erilaisissa teatteri- ja taideproduktioissa. Vuodesta 2017 alkaen Ingibjörg on liidannut omaa bändiään ja julkaissut sooloalbumit Wood / work (2017) sekä Meliae (2020), joista jälkimmäinen on palkittu mm. Kraumur Prize -palkinnolla. Maliae oli myös ehdolla vuoden jazz/blues-albumiksi Islandic Music Awardsissa 2021. Iceland Symphony Orchestra kantaesitti Ingibjörgin  teoksen Anemos huhtikuussa 2021.

Ingibjörg Elsa Turchi – sähköbasso
Magnús Trygvason Eliassen – rummut
Hróðmar Sigurðsson – kitara
Tumi Árnason – tenorisaksofoni
Magnús Jóhann Ragnarsson – piano, koskettimet

Tuotanto G Livelab Tampere ja Nordic Jazz Comets Tour

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot