EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1. - La 4.7.2020  /  Teivon ravirata  /  Ylöjärvi

Tampere Drive in -festivaali

Tampere Drive in -festivaali Liput

Ikäraja: Ikärajaton

Pääsylippu on autokohtainen. Yksi lippu sisältää sisäänpääsyn yhdelle autolle.

VIP-LIPPU
Sisältää eturivin paikan.

Jokainen konsertti-ilta noudattaa seuraava aikataulua:

klo 17.30 Portit auki. Autot ohjataan saapumisjärjestyksessä omiin parkkiruutuihinsa.
klo 19.00 Konsertti alkaa.
klo 21.00 Konsertti päättyy

Turvallisuus:
Drive in -konsertit tuotetaan täysin koronaturvallisesti. Autot sijoitetaan riittävin turvavälein raviradan keskelle. Tapahtuma-alueelle jalan saapuminen on kielletty. Konsertit nautitaan omista autoista tai niiden vierestä. Autojen läheisyydestä. Poistuminen on sallittu vain wc-tiloihin turvaetäisyyksiä ja järjestyksenvalvonnan ohjeita tarkkaan noudattaen.

Alueelle saapuminen ja yleisöohjeistus:

Teivon Ravikeskus sijaitsee Tampereen ja Ylöjärven rajalla Vaasantien (kantatie 65:n) tuntumassa, noin 10 km Tampereen keskustasta luoteeseen osoitteessa Velodromintie 2, 33420 Tampere

Konserttialueelle ajetaan Teivon raviradan yleisöparkkipaikan kautta. Tila-autot sijoitetaan alueen sivuun ja henkilöautot saapumisjärjestyksessä.

Konsertti kuuluu tavallisella FM-taajuudella autoradiosta. Ajoneuvojen moottorit on sammutettava konsertin ajaksi, mutta virta on pidettävä päällä radion osalta.

Autoja käynnistäminen sopivin väliajoin on sallittua, jotta autojen akut eivät tyhjene. Mikäli et ole täysin varma autosi akun kestosta, ota mukaasi normaali FM-radio varmuuden vuoksi.

Auton läheisyydestä saa poistua vain wc-käynnille turvavälejä noudattaen. Ruokamyynti toteutetaan konsertin aikana suoraan autoihin street food -kärryistä

Tapahtumakartta

Kartta on katsottavissa myös TÄÄLLÄ.

Teivon ravirata
Velodromintie 2, 33420, Ylöjärvi