EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 31.10.2020  /  Olympia  /  Tampere

Tampere Corefest

Tampere Corefest Liput

Metalcorea Tampereella ja Helsingissä!

One Morning Left paljastaa kotimaisen metalcoren ydinkärjen.

Punkin ja metallin kiivaimmat piirteet sekoittava metalcore saa oman festivaalin Tampereelle ja Helsinkiin. Corefest-iltojen pääruuan tarjoaa One Morning Left, jonka keikat Suomessa ovat harvinaista herkkua.

Vuonna 2008 perustettu kotimaisen metalcoren ydinkärki One Morning Left on hurmannut yleisöjä niin Japanissa, Islannissa kuin useissa manner-Euroopan maissa. Syksyllä uutta materiaalia julkaiseva kopla palaa halusta esiintyä kotimaassa. One Morning Left ja nykyinen, entistä vahvempi kokoonpano on bändi, jonka isku takaa aina äärimmäisen maistuvat metalcore-kinkerit.

Corefestin kuuma täky Tampereella ja Helsingissä on myös Atlas, jonka kansainvälisesti urkeneva ura on vienyt yhtyeen samoille lavoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa. Tuoreinta suomalaista soundia molemmissa kaupungeissa edustaa tamperelainen Detset, joka koukuttaa melodioillaan, mutta muistaa sanoituksissaan viiltävän yhteiskuntakritiikin.

Muita Tampereen äärikovia akteja ovat syksylle uutta julkaisua suunnitteleva Ember Falls, Somehow Jo ja My Favourite Nemesis, joka esiintyy myös Helsingissä.

Esiintyjät:
One Morning Left
Ember Falls
Detset
Atlas
Somehow Jo
My Favourite Nemesis

***

Kaikissa tapahtumissamme tullaan noudattamaan sen hetkisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia. Mikäli koemme, että tapahtumaa ei voida toteuttaa sen hetkisten normien mukaan sille myydyllä kapasiteetilla, pyrimme toteuttamaan keikan erityisjärjestelyin tai siirtämään sen myöhempään ajankohtaan. Kiitos kärsivällisyydestä näinä erityislaatuisina ja haastavina aikoina.  

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

 

 

 

Myynti loppuu 31.10.2020 18:00.