EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 30.7.2021  /  Olympia  /  Tampere

Tampere Corefest

Tampere Corefest Liput

Metalcorea Tampereella 30. heinäkuuta!

Aiemmin loka- ja marraskuille 2020 ja sittemmin helmikuulle 2021 suunnitellut Tampereen ja Helsingin Corefest-tapahtumat soivat heinäkuussa 2021 .

Punkin ja metallin kiivaimmat piirteet sekoittava metalcore saa oman festivaalin Tampereelle ja Helsinkiin. Corefest-iltojen pääruuan tarjoaa One Morning Left , jonka keikat Suomessa ovat harvinaista herkkua.

Vuonna 2008 perustettu kotimaisen metalcoren ydinkärki One Morning Left on hurmannut yleisöjä niin Japanissa, Islannissa kuin useissa manner-Euroopan maissa. Syksyllä uutta materiaalia julkaiseva kopla palaa halusta esiintyä kotimaassa. One Morning Left ja nykyinen, entistä vahvempi kokoonpano on bändi, jonka isku takaa aina äärimmäisen maistuvat metalcore-kinkerit.

Corefestin kuuma täky Tampereella ja Helsingissä on myös Atlas , jonka kansainvälisesti urkeneva ura on vienyt yhtyeen samoille lavoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa. Tuoreinta suomalaista soundia molemmissa kaupungeissa edustaa tamperelainen Detset , joka koukuttaa melodioillaan, mutta muistaa sanoituksissaan viiltävän yhteiskuntakritiikin.

Muita Tampereen äärikovia akteja ovat syksylle uutta julkaisua suunnitteleva Ember Falls , Somehow Jo ja My Favourite Nemesis .

Esiintyjät:
One Morning Left
Ember Falls
Detset
Atlas
Somehow Jo
My Favourite Nemesis

***

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi päivä 30.7.2021.

Alkuperäiselle päivämäärälle 31.10.2020 tai 5.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.03.2021 mennessä.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

***

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi.

 

Myynti loppuu 30.7.2021 18:00.