EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.11.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tampere Big Band & Maja Mannila

Tampere Big Band & Maja Mannila Liput

Laulaja-pianisti Maja Mannila ja Tampere Big Band hurmaavat yhteiskeikallaan G Livelabissa!


Maja Mannila on vaikuttava laulaja, pianisti ja säveltäjä. Hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus R'n'B:tä, soulia ja jazzia. Mannila tähtää kansainväliseen keikkailuun sekä trioineen että sooloartistina.

Mannila julkaisi oman trionsa kanssa debyyttialbuminsa "Up & Down" 2022 , ja toinen albumi “Seasons“ ilmestyi syksyllä 2023. Trio on esiintynyt lukuisilla Suomen festivaaleilla ja klubeilla, kuten myös Peela-yhtye, jossa Maja myös on mukana.

Vuoden 2023 aikana Majan kansainvälinen ura on saanut kovasti vauhtia. Hän esiintyi Kaunas Big Bandin solistina Liettuassa huhtikuussa omalla materiaalillaan, jonka hän oli jo aiemmin sovittanut Sointi Jazz Orchestralle vuonna 2021.

Mannilan esiintyminen Iiro Rantalan Flock-yhtyeessä Keski-Euroopan kiertueilla 2021-22 on johtanut neuvotteluihin arvostetun ACT-levymerkin kanssa. Keväällä 2024 triolla oli kiertueet Ruotsissa sekä Saksassa, ja kesäkuussa Maja tekee paluun Liettuaan Kaunas Big Bandin solistina. Syksyllä 2024 on vuorossa mm. esiintymismatka Japaniin.

Vuonna 1984 perustettu Tampere Big Band on tunnettu vaihtelevasta ohjelmistostaan, joka ulottuu perinteisestä Big Band -swingistä funkiin ja moderniin rytmimusiikkiin. Orkesteri on tehnyt yhteistyötä suomalaisten huippusolistien, kuten Maria Ylipään, Johanna Förstin ja Emma Salokosken kanssa. Juice Leskisen musiikkia sovitettuna Big Bandille TBB on konserteissaan esittänyt solisteinaan Mikko Alatalo ja Heikki Hela.

Tampere Big Band on noussut suomalaisen jazzin kartalle kahden albumin ja monipuolisten esitysten, kuten Svengaava Joulu -konserttisarjan myötä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 28.11.2024 18:00.