EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20. - La 22.7.2023  /  Ratinanniemen Festivaalialue  /  Tampere

Tammerfest 2023

Tammerfest 2023 Liput

TAMMERFEST 2023 - LIPUT & INFO

Idyllisen Tammerfestin pääkonsertit järjestetään jälleen Pyhäjärven rantamaisemissa aivan Tampereen ydinkeskustassa Ratinanniemessä 20.-22.7.2023. Tapahtuma kerää yhteensä keskikokoisen kaupungin verran juhlijoita niin Ratinanniemeen kuin alueen klubeille.

Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelma julki!

Tammerfestin pääareena Ratinanniemessä tarjoaa läpileikkauksen vuoden kiinnostavimpaan kotimaiseen musiikkiin, kun ohjelmistoon on kiinnitetty Suomen tunnetuimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Apulanta, bilejyrä Portion Boys, Sunrise Avenuesta soolouralle siirtynyt Samu Haber, suorapuheisista lyriikoista tunnettu rap-yhtye Gasellit, 2000-luvun suosikkiyhtye ja viime vuonna paluun uudella levyllä tehnyt Scandinavian Music Group, Maradona, Pämppää ja Lähiöunelmii biiseistään tunnettu Teflon Brothers, pop-duo Ida Paul & Kalle Lindroth, juuri Emmoja kahminut BESS ja Minä sydän sinä -hitillä läpilyönyt Frans Harju.

Jo aiemmin julkaistuja festivaalin esiintyjiä ovat VV, Haloo Helsinki!, Arttu Wiskari, Elastinen, Suvi Teräsniska ja Olavi Uusivirta.

Tammerfestin päätöspäivään on luvassa vielä kaksi isoa kotimaista kiinnitystä, jotka julkistetaan myöhemmin.

OHJELMA

Torstai: Apulanta, Gasellit, Teflon Brothers, BESS, Scandinavian Music Group 
Perjantai: VV, Samu Haber, Elastinen, Portion Boys, Ida Paul & Kalle Lindroth, Frans Harju
Lauantai: Haloo Helsinki!, TBA, Arttu Wiskari, TBA, Suvi Teräsniska, Olavi Uusivirta

Facebook | Instagram @Tammerfest

tammerfest.fi/


Ikäraja: K-18

RANNEKKEENVAIHTO

Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona.

Tammerfestin ennakkorannekkeenvaihto on avoinna seuraavasti:

Kauppakeskus Ratina (tapahtuma-aukio, 1.krs):
Tiistai-Perjantai 18.-21.7. klo 12.00-16.00

Ravintola Ranta (terassi):
Tiistai-Perjantai 18.-21.7. klo 16.30-20.00

Tiistaista torstaihin vaihdetaan seuraavia lipputyyppejä:

  • 3 Päivää ja 3 Päivää VIP-lippuja
  • Torstain perus ja VIP-päivälippuja
  • 2 Päivää to-pe -lippuja

Perjantaina vaihdetaan seuraavia lipputyyppejä:

  • Perjantain perus ja VIP-päivälippuja
  • 2 Päivää pe-la -lippuja

Rannekkeenvaihto porteilla on avoinna:

To 14.30-23.30
Pe 13.30-23.30
La 13.00-23.30

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:

- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- Monipuolisen VIP-menun
- VIP-passin sekä rannekkeen

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

TAMMERFEST 2023 IKÄRAJA ON 18 VUOTTA

Ikärajaan liittyvällä muutoksella pyritään lisäämään Ratinanniemen leveydeltään kapean tapahtumaalueen asiakasviihtyvyyttä, yleistä turvallisuutta ja parantamaan asiakaskokemusta, sujuvoittamaan alueen palveluita sekä kulkemista Ratinanniemen festivaalipuiston sisällä raja-aitojen poistuessa. Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina alle 1% tasolle koko tapahtuman kävijämäärästä ja ollut laskusuunnassa vuosittain. Asiaa selvitettiin perinpohjaisesti ja päätös ikärajan nostosta ei ollut tapahtumajärjestäjälle helppo, mutta siihen päädyttiin niin yhteistyökumppaneilta kuin yleisöltä tulleen palautteen pohjalta.

Mikäli olet ostanut 3pv Blind bird -lipun alaikäiselle ensi kesän Tammerfesteille, on lippu mahdollista palauttaa nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

SAAVUTETTAVUUS

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLI + AVUSTAJA:
”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle + avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU
”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan. Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Erilliset Pyörätuoli- ja ”Asiakas+avustaja” –liput ovat myynnissä jotta saamme lähetettyä kaikille asiakkaille juuri heidän ostamaansa lippua vastaavat tarkennetut saapumisohjeet.

Ratinanniemen Festivaalialue
Tampere