EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21. - La 23.7.2022  /  Ratinanniemen Festivaalialue  /  Tampere

Tammerfest 2022

Tammerfest 2022 Liput

TAMMERFEST 2022 - LIPUT & INFO

Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä juhlittava Tammerfest tuo tuttuun tapaan 21.–23.7. kolmipäiväisille festivaaleille massiivisen ohjelmakattauksen.

Tämän vuoden ohjelmistoon on kiinnitetty paluukeikkansa tekevät Tehosekoitin ja Anna Puu. Tammerfestin festari-ilta huipentuu Suomen suurimman rock-bändin tykitykseen, kun maamme kunnioitettu rock-ikoni Apulanta täyttää Ratinannimen festivaalipuiston hittiputkellaan. Mukana ovat myös jo aiemmin julkistetut esiintyjät Lauri Tähkä, Popeda, Mariska ja Uniklubi. Sooloartistikattauksessa nähdään suureen suosioon noussut, yksi Suomen menestyneimmistä tulokkaista BEHM, rap-artisti Pyhimys, kestohitistään On niin helppoo olla onnellinen tunnettu viihteen monilahjakkuus Olavi Uusivirta, Emma-palkittu ja lukuisia ehdokkuuksia kahminut SANNI, laulaja-lauluntekijä Anssi Kela sekä Ota syliin ja suutele mua ja Olettamuksia radiohiteistään tuttu Jonne Aaron.

Festarit villitsee Syntisten pöytä ja Cicciolina -hiteistään tunnettu discopop-kuningatar Erika Vikman, sekä yhdessä miehensä Toni Wirtasen kanssa tehdyn Mania-biisin juuri julkaissut, SuomiLove-ohjelman uusi juontaja Jannika B. Tammerfesteillä nähdään myös kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen.

TORSTAI

Tehosekoitin, SANNI, Olavi Uusivirta, Jonne Aaron, Maija Vilkkumaa & Ystävät

PERJANTAI

Apulanta, Lauri Tähkä, The Rasmus, Behm, Vesterinen Yhtyeineen, Jannika B

LAUANTAI

Popeda, Pyhimys, Anna Puu, Erika Vikman, Anssi Kela, Mariska, Uniklubi

Tammerfest 2022
Facebook
| Instagram
@Tammerfest

tammerfest.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- Monipuolisen VIP-menun
- VIP-passin sekä rannekkeen
- Vain VIP-asiakkaille suunniteltua oheisohjelmaa VIP-alueella

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

SAAVUTETTAVUUS
Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.


Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Ratinanniemen Festivaalialue
Tampere