EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.7.2021  /  Viihdemaailma Ilona  /  Tampere

Tammerfest 2021: Viihdemaailma Ilona
Erika Vikman

Tammerfest 2021: Viihdemaailma Ilona Liput

Tammerfest herättää tunnetusti koko kaupungin eloon. Tapahtumia, kesäistä festivaalitunnelmaa ja monipuolista viihdettä on Tammerfestin pääareenan lisäksi eri klubeilla, terasseilla ja kulttuurivenueilla.

Tammerfestin etkot vietetään keskiviikkona Viihdemaailma Ilonassa, jossa esiintyjänä ruotsalainen eurodancen kuningatar Pandora. Festivaalin virallisilla jatkoilla Ilonassa esiintyvät torstaina suomenkielisellä diskopopilla hurmaava Erika Vikman, ja perjantaina ja lauantaina tanssitaan Ysäri Disco Tourin ja 2000 Discon tahtiin.

Ke 21.7. Pandora (SWE)
To 22.7. Erika Vikman

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/Tammerfest
@Tammerfest #tammerfest

www.tammerfest.fi


Ikäraja: K-24
Aika: Ovet klo 22:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Viihdemaailma Ilona
Verkatehtaankatu 3, 33100, Tampere