EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7.12.2021  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Around The World: Tamikrest (ALG)

Around The World: Tamikrest (ALG) Liput

Aavikkorockin tähtiyhtye Tamikrest keikalle Tullikamarin Klubille!

Vuonna 2006 Algerian Tamanrassetissa perustettu Tamikrest yhdistelee musiikissaan perinteisiä pohjoisafrikkalaisia elementtejä länsimaiseen rock-musiikkiin. Musiikki on juurtunut syvälle kapinalliseen ishumar-rockiin ja tuareg-bluesiin, mutta Jimi Hendrixin, Pink Floydin ja Mark Knopflerin vaikutus on kuultavissa etenkin sähkökitaratyöskentelyssä, kuin myös aavikkorokin pioneeri Tinariwen.

Yhtyeen nimi Tamikrest tarkoittaa tamasheq-kielellä yhteyttä tai risteyspaikkaa ja se ilmentää yhtyeen jäsenten erilaisten taustojen kohtaamista Tamikrestin musiikissa.

Tamikrestin keikka on osa Tullikamarin Around The World -konserttisarjaa, joka pyrkii laventamaan Tampereen maailmanmusiikkitarjontaa. Lavean otsikon alla pyrimme tuomaan Tampereelle muustakin kuin länsimaisesta viitekehyksestä ponnistavaa populaarimusiikkia.

***

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 26.4.2020 ja kerran siirtyneelle päivälle 8.12.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.12.2020 mennessä.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 7.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot