EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.3.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Tamara Luonto, Rokki-Mari

Tamara Luonto, Rokki-Mari Liput

TAMARA LUONTO

Alkuvoimainen helsinkiläisyhtye soittaa garagepopiksi tai -rokiksi luonnehdittua romanttisrealistista musiikkia. Timanttisia popkoukkuja ja vaarallista tunnelmaa.
Debyyttilevy Honeymoon ilmestyi viime marraskuussa. Aikaisempia julkaisuja rakastetut Made in China / Kirsikkapommi 7" single (2019) ja s/t kasetti-EP (2018).


ROKKI-MARI

Rokki-Mari on tätä nykyä viiden hengen viihdeorkesteri. Mari laulaa, bassoa soittaa Kanttoripoika (Hot visions, Lentävä Sirkkeli), rummuissa Pekko (El bailandero) ja kitaroissa Jarkko (Seksihullut) ja Hipla Olio (KillerBuzz, Mäkikuisma).

Bemböle Casettes on julkaissut Rokki-Marilta splitti seiskan Kylmä Etelä- yhtyeen kanssa sekä kasetit Apassionata 1. ja Apassionata 2.

“Rokki-Mari yhtyeen kappaleissa kuljetaan pohjolan maisemissa, pumpernikkeliä syöden ja ohikiitävää aikaa laskien, aina Siperiaan saakka”

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .