EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.1.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

TalviHelvetti 2022: Korpiklaani, Bloodred Hourglass, Fear Of Domination, Brymir, Mors Subita, Marianas Rest, Saruru

TalviHelvetti 2022: Korpiklaani, Bloodred Hourglass, Fear Of Domination, Brymir, Mors Subita, Marianas Rest, Saruru Liput

TalviHelvetti korventaa Tullikamarilla.

SaariHelvetti-festivaalin riivattu pikkuveli TalviHelvetti herää jälleen eloon keskellä kylmintä Suomen talvea.

Perjantaina 7. tammikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla nähdään seitsemän esiintyjää: Korpiklaani, Bloodred Hourglass, Fear of Domination, Brymir, Mors Subita, Marianas Rest ja Saruru.

Kansainvälisesti äärimmäisen suosittu folkmetal-yhtye Korpiklaani on profeetta myös omalla maallaan ja sen keikat Suomessa ovat aina harvinaisen villejä. Bloodred Hourglassin tuore albumi Your Highness nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 3, joten bändin asema kotimaisen heavyn lupauksena on vaihtumassa suosioon mestaruussarjassa. Samassa lupaavassa tilassa on myös Fear of Domination, jonka miellyttävän kipeä industrial-metalli löytää uusia korvia kiihtyvällä tahdilla.

Lisäksi melodisen death metal -jyystön monipuolistajat Brymir ja Mors Subita, isolla pensselillä raskautta maalaava Marianas Rest sekä japanilaista kawaii metal -tyylisuuntaa ja kanteleen suomalaiskansallista soundia yhdistävä Saruru maustavat kukin TalviHelvettiä mieleenpainuvasti.

Erityisesti Sarurun esiintyminen tulee kääntämään pään jos toisenkin. Jo useita biisejä digitaalisilla alustoilla julkaissut bändi tekee nyt uransa ensimmäisen keikan, TalviHelvetissä tietenkin!

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 7.1.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot