EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.10.2018  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Talent Night: Bowman Trio

Flame Jazz: Talent Night: Bowman Trio Liput
Takaisin

Ladataan…

Tunnelmallisen kulttuurikuppila Bar Ö:n lokakuun talent-illat esittelevät kotimaisen jazzin tuoretta, nousevaa sukupolvea. Opiskelijaliput talent-iltoihin vain kympin!

Vuonna 2013 perustettu Bowman Trio täyttää pian jo viisi vuotta soittajien nuoresta iästä huolimatta. Syksyllä julkaistavalla toisella pitkäsoitollaan trio kurottaa yhä omaleimaisempaan suuntaan - unohtamatta kokoonpanolle ominaista minimalistisuutta ja akustisuutta. Bowman Trion musiikki on kuvitteellisen seikkailijahahmo J. Bowmanin inspiroima, ja yhtyeen uudet kappaleet kertovat kesästä, vapaudesta ja väsymyksestä. Musiikillisesti trion ilmaisu on svengaavaa, tarttuvaa ja vivahteikasta.

"Pienimuotoisiin soitteisiin uutteutuu jotain määritteitä karttavaa ja kategorioiden ulkopuolista vilpittämyyttä niin, että lopputuloksesta ei voi olla pitämättä." - Turun Sanomat

"Jokin tässä kiehtoo. Ja ihan pirusti." - Kouvolan Sanomat

Tomi Nikku - trumpetti
Joonas Tuuri - kontrabasso
Sami Nummela - rummut

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Showtime 19:00

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.