EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21. - La 23.10.2021  /  Tampere-talo, Pieni sali  /  Tampere

Taikarumpu by Henri Kemppainen feat. Jussi 69

Taikarumpu by Henri Kemppainen feat. Jussi 69 Liput

Tapahtuman istumapaikat ovat muuttuneet numeroimattomiksi.
Lipunostaneet ohjataan tapahtumassa omille paikoille, ottaen huomioon viranomaisten ohjeistukset ja säädökset.

***

Taikarumpu on ainutlaatuinen show, joka saa meidät uskomaan mahdottomaan. Taikarumpu yhdistää kekseliäästi taikuuden, illuusiot ja mystiikalla rytmitetyn elokuvamaisen musiikin.

Suomen tämän hetken kuumin taikuri -ja illusionisti Henri Kemppainen herättää mystisen Taikarummun illuusion henkiin ja johdattaa katsojat uskomattomalle taikamatkalle nuoruuden haaveista kohti isoja unelmia. Taikarumpu yllättää, naurattaa ja jännittää. Tästä alkaa matka, jolle ei näy loppua.

Taikarummun isä, Henri Kemppainen on valittu Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Henri on saanut oppia alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri Kemppainen on ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka TV-sarja Magic in Lapland on kansainvälisessä levityksessä.

Taikarumpua lyö The 69 Eyes -yhtyeestä ja Radio Rockista kaikille tuttu Jussi 69 . Hänen lavakarsimansa yhdistettynä Henrin taikuuteen tuo esitykseen merkittävän ulottuvuuden, jota ei ole aikaisemmin nähty. Shown ohjaa tanssijakoreografina ja näyttelijänä suurelle yleisölle tuttu Sami Saikkonen. Saikkonen tuo työryhmän kanssa esitykseen lavan täydeltä energiaa. Musiikin on säveltänyt Johnny Lee Michaels .

Suomen kuumin ja coolein taika- ja illuusioshow.

"Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen taikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään, parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!"

Taikarumpu by Henri Kemppainen feat. Jussi 69

Tampere-talo, Pieni sali

To 21.10.2021 klo 19.30, ensi-ilta
Pe 22.10. 2021 klo 19.30
La 23.10.2021 klo 19.30

Muutokset mahdollisia.

www.tampere-talo.fi/tapahtumat/


Showtime 19:30

Numeroimattomat istumapaikat.

Esityksen kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

***

TURVALLISUUSINFO

Tampere-talo seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Konsertti järjestetään salin kokonaiskapasiteetilla lokakuussa 2021, mikäli senhetkiset viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtuman siirtyessä käy jo ostettu konserttilippu sellaisenaan uuteen konserttipäivään tai voit palauttaa sen hyvitystä varten. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelu- ja tilausmaksut.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajan tasalla olevat tilauskohtaiset yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot