EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.5.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Tähtiportti + Romanssi

Tähtiportti + Romanssi Liput

Ladataan…

TÄHTIPORTTI:
Harvakseltaan esiintyvän Tähtiportin riveissä vaikuttaa Albert Witchfinder (Reverend Bizarre, Opium Warlords), Stiletti-Ana (JESSE) sekä Vilunki 3000 (Op:l Bastards, Uusi Fantasia), eikä liene sattumaa, että kyseessä on syväluotaavaa ja esoteerista teknoa ja elektroa esittävä yhtye. Tähtiportti onkin vähintään yhtä rautainen yhtye kuin jäsenensä.

Tähtiportin neljäs albumi Abiristeily ilmestyy 10.5.2019. ja uudistaa Tähtiportin elektronisen ilmaisun lisäten soppaan akustisia rumpuja ja sähkökitaraa sekä bassoa. Tähtiportin esikoisalbumi julkaistiin 2015 ja sitä seuranneet kakkos- ja kolmosalbumit "Eetterimessu" ja "Superdepressio" ilmestyivät 2016 ja 2017. Kaikista julkaisuista on vastannut Svart Records.

ROMANSSI:
Romanssi on kahden dekadenssinkipeän haaveilijan muodostama synthpop-duo. Rovaniemeläislähtöinen kaksikko on aikaisemmilla, tarkoin valituilla live-esiintymisillään ehtinyt luoda nopeasti kasvavan kulttimaineen eri alakulttuuriympyröissä punkskenestä klubiympäristön kautta taidepiireihin.

Romanssin mustanpuhuva, mutta tanssittava musiikki on löytänyt aineksensa hämyisistä fetissiklubeista ja pintaliitodiskoista. Musiikissa yhdistyvät eteenpäin vyöryvä koneistettu rytmi, kylmän tunteelliset melodiat sekä haikeat, mutta vaaralliset vokaaliosuudet. Ennakoluulottomat esiintymiset nostavat musiikin rinnalle myös vahvan visuaalisuuden, mahdollistaen näin mahdollisimman kokonaisvaltaisen, ruumiillisen kokemuksen.

Romanssi on huulipunajäljet tyhjässä tuopissa, kyyneleiden ja hien poskille levittämää maskaraa ja värivalojen hehku yökerhon tahmealla lattialla. Päättymätön vaellus aamuun asti kestäneiltä jatkoilta seuraavan yön etkoille.


LISÄTIEDOT:
https://kuudeslinja.com/
http://altagency.fi/

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.