EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 17.8.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tähtiportti, Profeetta

Tähtiportti, Profeetta Liput

HUOM! Keikka on siirtynyt toukokuulta elokuulle!

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

***

Harvakseltaan esiintyvän Tähtiportin riveissä vaikuttavat Albert Witchfinder (Reverend Bizarre, Opium Warlords), Stiletti-Ana (JESSE) sekä Vilunki 3000 (Op:l Bastards, Larry & The Lefthanded), eikä liene sattumaa, että kyseessä on syväluotaavaa ja esoteerista teknoa ja elektroa esittävä yhtye. Tähtiportti onkin vähintään yhtä rautainen yhtye kuin jäsenensä.

Tähtiportin esikoisalbumi julkaistiin 2015 ja sitä seuranneet kakkos- ja kolmosalbumit "Eetterimessu" ja "Superdepressio" ilmestyivät 2016 ja 2017. Kaikista julkaisuista on vastannut Svart Records. Yhtyeen viimeisin julkaisu "Abiristeily" näki päivänvalon 10.5.2019.

Toukokuussa on luvassa harvinaista herkkua, sillä Tähtiportti soittaa Tavastialla vuoden ainoan klubikeikkansa.

 

Illan avaa PROFEETTA, joka on 30 vuotta musiikkia tehneen laulaja Matti "Profeetta" Pihlin uusi yhtye. Se edustaa Profeetan artismin kirjoa jalostuneempana kuin mikään muu tähän mennessä. Se on samaa jatkumoa kuin kolme pitkäsoittoa vuosina 2007 - 2012 julkaissut Profeetta & Uusi Maailmanuskonto. 

Profeetta-yhtyeen keikkakokoonpanoon kuuluu Profeetan pitkäaikainen lauluntekokumppani, henkilääkäri ja asianajaja Mikko "Köpernikus" Kuorelahti (mm. Laulurastas, Ville Leinonen & Enkelit, Profeetta & Uusi Maailmanuskonto, Puppa J & Tasottavat... ). Hänen instrumenttinsa on basso. Koskettimissa kuullaan Risto Ylihärsilää, joka on nero, mutta niin on kaikki muutkin tässä bändissä. Kitaraa soittaa nuori ja antaumuksellinen Henri "Hegel" Hiltunen (mm. Radical Ninja) ja rumpuja pitkän linjan muusikko Ville Leinonen. Tämähän alkaa vaikuttaa jo superkokoonpanolta.

 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 17.8.2020 20:00.