EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20. - La 22.6.2024  /  Tahko Event Park  /  Tahkovuori

Tahko Juhannus 2024

Tahko Juhannus 2024 Liput

TAHKO JUHANNUS 2024 - LIPUT & INFO

Rakkauden juhannus juhlitaan Tahkolla taas 20.-22.6.2024!

Savon suurin juhannusjuhla Tahko Juhannus julkaisee ohjelmistoa kesälle 2024. Tahkovuoren vehreissä kesämaisemissa, Tahko Event Parkissa järjestettävä festivaali tarjoaa tunnelmaa ja elämyksiä niin ensiluokkaisten artistien kuin festivaalipalveluiden parissa. Kolmepäiväisen riemujuhlan esiintyjinä tullaan näkemään suomiräpin jättiläinen, Shampanjadieetillä ja Vastustamaton -hiteistään tuttu Gettomasa, Vuoden yhtyeenäkin palkittu, ylivoimainen KUUMAA, Cha Cha Cha:lla ja vihreällä bolerolla suomalaiset villinnyt Käärijä sekä energisistä ja provosoivistakin keikoistaan tunnettu siilinjärveläislähtöinen räp-artisti Sexmane. Tahko Juhannuksen ohjelmassa tullaan näkemään myös humoristisista ja vauhdikkaista kappaleistaan tunnettu Portion Boys, tänä vuonna uuden ”Kädet Ylös” -albuminsa julkaissut dance pop -artisti BESS sekä USA, Mitä näil korteil saa & Ihana Kipu -kappaleista tuttu VIIVI.

Julkaistut artistit
Gettomasa, KUUMAA, Käärijä, Sexmane, Portion Boys, BESS, Viivi

Facebook | Instagram @tahkojuhannus

tahkojuhannus.fi/


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

  • VIP-passin
  • ruokailun
  • pääsyn VIP-alueelle
  • oma sisääntulokaista
  • VIP-alueella omat vessat

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.
Lisätiedot tapahtuman saavustettavuudesta täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää nettisivuiltamme: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

Tahko Event Park
Keitaankatu 1, 73310, Tahkovuori