EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23. - La 25.6.2022  /  Tahko Event Park  /  Tahkovuori

Tahko Juhannus 2022

Tahko Juhannus 2022 Liput

TAHKO JUHANNUS 2022 - LIPUT & INFO

Savon suurin juhannusfestivaali juhlitaan kolmepäiväisenä 23.-25.6.2022.

Savon suurin juhannusjuhla tarjoilee livenä monipuolisen genrekattauksen. Jo aiemmin julkaistut kotimaan kärkinimet Haloo Helsinki!, Gasellit, Vesala, Mouhous sekä Portion Boys saavat rinnalleen suuren joukon eturivin artisteja.

Tahko Event Parkin juhannusbileet nostattavat kattoon Vamos-hitin julkaissut duo JVG, Suomen suurin poptähti Antti Tuisku, energiset lavashowt tarjoilevat SANNI ja ABREU sekä Hyvä me -sinkun julkaissut Gettomasa. Syntisten pöydän juhannukseen kattaa Erika Vikman, sekä takuuvarmaa juhannustunnelmaa tuovat Teflon Brothers sekä Arttu Wiskari. Tahko Event Parkin festarilavalle nousevat myös Mariska, Atomirotta, Ibe, Aste sekä Spekti.

Torstai 23.6.
JVG, SANNI, Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Aste

Perjantai 24.6.
Haloo Helsinki!, Vesala, Gasellit, ABREU, Atomirotta, Ibe

Lauantai 25.6.
Antti Tuisku, Gettomasa, Portion Boys, Erika Vikman, Mouhous, Mariska, Spekti

Tahko Juhannus
Facebook | Instagram @tahkojuhannus


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- VIP-passin
- ruokailun
- pääsyn VIP-alueelle
- oma sisääntulokaista
HUOM! VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

TAHKO JUHANNUS LEIRINTÄALUE JA INFO

Leirintäalue sijaitsee Tahkonlahden hiekkakentällä, mistä on reilun kilometrin verran matkaa festivaalialueelle. Leirinnän asiakkailla on käytössä suihkut ja WC:t, ja Tahkonlahden uimaranta on aivan leirintäalueen kupeessa.

Leirintäalue on vain festivaalin asiakkaille ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee leirintä- sekä festivaalilipun, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti. Eli:
- 3 päivän lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. 3 päivän lipulla voi saapua myös pe tai la, jos ei ehdi to vielä paikalle.
- 2 päivän pe-la lipulla voi majoittua perjantaista sunnuntaihin.
- Lauantain lipulla voi majoittua lauantaista sunnuntaihin. Näin ollen torstain ja perjantain päivälipuilla tai to-pe 2pv lipulla ei voi majoittua leirintäalueella, sillä alueelta ei voi poistua pelastus, liikenne ja tapahtumaturvallisuuden vuoksi kesken tapahtuman.

  • Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Paikka ei sisällä sähköä.
  • Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Paikka ei sisällä sähköä.
  • Autopaikka-lipulla voit tuoda Tahko Juhannuksen leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, parkkipaikat on erikseen.
  • Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Tahko Juhannuksen leirinleirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

Lisätiedot: www.tahkojuhannus.fi/majoitus

Vuodelle 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan Tahko Juhannus 2022 festareille!

Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi lipulla vuoden 2022 tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 festareille.
Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle perjantaina 24.06.2022.

Tahko Event Park
Keitaankatu 1, 73310, Tahkovuori