EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.2.2020  /  Teatteri Vanha Juko  /  Lahti

Martin Alvarado & Nuevo Quinteto Otra Vez: Tähdet Meren Yllä

Martin Alvarado & Nuevo Quinteto Otra Vez: Tähdet Meren Yllä Liput

Martin Alvaradon ja Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtyeen yhteistyö on herättänyt laajaa suosiota ja arvostusta kansainvälisissä musiikkipiireissä aina Argentiinaa myöten. Alvarado ja NQOV edustavat ns. "uuden aallon tangoa". He jatkavat Astor Piazzollan viitoittamaa tietä rohkeasti yhdistellen perinteistä tangolyriikkaa moderniin harmoniaan, svengaavaan rytmiikkaan ja improvisointiin. Viimeisen päälle ammattitaidolla hiotut, hurmaavan äkkiväärät sävellykset ja sovitukset, tangokvintetin persoonalliset huippumuusikot ja maailmanluokan solistin ainutlaatuisen kaunis ääni luovat parhaat mahdolliset edellytykset suomalais-argentiinalaisen tangotaiteen syntymiselle.

Martín Alvaradoa pidetään yleisesti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana ja jopa yhtenä hienoimmista vokalisteista tangon historiassa. Häntä on kutsuttu "2000-luvun tangon ääneksi" ja "Buenos Airesin parhaaksi ääneksi". Hän on esiintynyt Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa eri estradeilla sekä televisiossa.

Vuonna 2013 Alvaradon konsertti palkittiin Englannissa Latin UK Awards -gaalassa, ja sen myötä brittiläinen levy-yhtiö Riverboat Records julkaisi hänen uusimman levynsä. Musiikkia Alvaradon neljältä albumilta soitetaan päivittäin Buenos Airesin tango-radiokanavilla, ja hänen ääntään ja lavakarismaansa on verrattu jopa 1930-luvun tangon supertähteen Carlos Gardeliin.

Nuevo Quinteto Otra Vez on suomalaisista huippumuusikoista koostuva, rajoja rohkeasti rikkova uuden aallon tangoyhtye jossa soittavat Antti Heerman, viulu, Henrik Sandås, bandoneon, Matti Laukkanen, piano, Jere Haakana, sähkökitara ja Petri Mäkiharju, kontrabasso.

Facebook
Instagram
Martin Alvarado

www.bmusicfinland.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Numeroimattomat istumapaikat.