EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

T. Jarva and The Dark Place + support

T. Jarva and The Dark Place + support Liput

Alternative countryn ja folk noirin välissä polveileva T. Jarva & The Dark Place esiintyy On The Rocksissa kesäkuussa

Taneli Jarvan ja Sami Hassisen akustisen duon ympärille rakentunut T.Jarva & The Dark Place kulkee alternative countryn ja folk noirin välissä polveilevia hämäriä sivukatuja. Nyt yhtye on kasvanut akustisesta sähköiseksi rock-yhtyeeksi ja esiintyy kesäkuun lopulla On The Rocksissa.

Jouluna 2018 alkunsa saanut yhteistyö Jarvan ja Hassisen välillä toimi ensimmäiset pari vuotta duona, kun kaksikko koeponnisti konseptinsa keikkailemalla rauhalliseen tahtiin esittäen lainakappaleita omilta suosikeiltaan, kuten Townes Van Zandtilta, Leonard Cohenilta, Tom Waitsilta, Nick Cavelta, Marianne Faithfullilta ja Mark Laneganilta. Kokoonpanon saundi nojaa vahvasti Jarvan tummaan baritonilauluun ja teräskieliseen säestykseen sekä Hassisen Samin melodisen nailonkielisen kitaran vuoropuheluun.

Vuonna 2020 duo ryhtyi kirjoittamaan ja esittämään alkuperäistä materiaalia edellä mainittujen artistien hengessä. Nyt omaa tuotantoa on äänitetty levyllisen verran tuottaja Jukka Puurulan johdolla Espanjan Casa de la Musica –studiolla, ja ensialbumi Post Festum näkee päivänvalon vuoden 2024 alussa. Maistiaisia löytyy kaikissa digitaalisissa kanavissa jo kolmen sinkkujulkaisun verran, joista viimeisin on kappale ”Can’t Let Go”.

T.Jarva & The Dark Placen keikkakokoonpanoa täydentävät rumpali Sami Käyhkö, kontrabasisti Ari Lampinen ja kosketinsoittaja Janne Immonen. Bändi on esiintynyt niin doom metal - kuin country-festivaaleillakin, kotimaisten ja ulkomaisten bändien lämppärinä, taidenäyttelyn avajaisissa, syntymäpäivillä, polttareilla ja jopa muistotilaisuudessa. Tästä voisi päätellä, että ”pimeän paikan” tuotanto sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen gallerian nurkasta konserttisaliin – edellyttäen, että tanssi ja reipas fiilis eivät ole päällimmäisinä kohdeyleisön odotuksissa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 27.6.2024 19:00.