EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 15.11.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Syrämmellä: Vesterinen Yhtyeineen

Syrämmellä: Vesterinen Yhtyeineen Liput

Syrämmellä-klubi saa vieraakseen yhden Suomen suosituimmista komboista kun Vesterinen Yhtyeineen saapuu Seinäjoen Rytmikorjaamolle 15.11.2020. 

Illan ensimmäisessä osiossa Tero Vesteristä haastattelee Eparin päätoimittaja Tero Hautamäki ja jälkimmäisessä osiossa kuullaan orkesterin kappaleita elävänä.

Tämän haluat kokea, tietysti syrämmellä!

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:00

16:00 Ovet
17:00 Haastatteluosio
18:00 Vesterinen Yhtyeineen

Liput ovelta 39 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

Myynti loppuu 15.11.2020 16:00.