EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 19.12.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Syrämmellä: Niko Kivelä

Syrämmellä: Niko Kivelä Liput

Seinäjoen Rytmikorjaamolla jatketaan uudenlaisia iltoja, jossa esiintyjään päästään myös tutustumaan. Syksyn 2021 päättävä Syrämmellä- klubi saa vieraakseen Niko Kivelän.

Illan ensimmäisessä osiossa Nikoa haastattelee Eparin päätoimittaja Tero Hautamäki ja jälkimmäisessä osiossa nähdään Niko Kivelän ainutlaatuinen show, joka yhdistää stand-upia ja musiikkia.


Niko Kivelä Kommunikaatio

Niko Kivelä yhdistää ainutlaatuisella tavalla standupin ja rockin. Konsepti on yksinkertainen: puolet stand upia, puolet omaa, uutta musaa.

Biisien tekstit täydentävät tarinoita. Rajuja riffejä, hikeä, ja huumaava poljento. Bändi on trio: sähkökitarassa Mikko Kosonen, rummuissa Ville Kela, ja Kivelä laulaa, räppää, uhoaa. Vaikka tekstit perustuvat Nikon huumoriin, biisit tehdään täysin tosissaan, täydellä paahdolla. Vaikutteita ammennetaan mm punkista, hiphopista, raskaasta rockista, ja 90-luvun konemusiikista. Tärkeintä on vahva tenho ja läsnäolo. Hiki.

Bändin yhteenlaskettu ansioluettelo on rikas läpileikkaus Suomen koko 2000-luvun viihdekentästä. Lavalla nähdään taitoa, tunnetta, iloa, ja ennen kaikkea kommunikointia sekä yhtyeen kesken, että yleisön kanssa.

Tämän haluat kokea, tietysti syrämmellä!

***

Rytmikorjaamo ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.
Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Aika: Ovet klo 16:00
Showtime 17:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Myynti loppuu 19.12.2021 16:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot