EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 27.9.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Syrämmellä: Erja Lyytinen

Syrämmellä: Erja Lyytinen Liput

Eparin isännöimä suosittu Syrämmellä-klubi muuttaa syksyllä Rytmikorjaamolle

Ohjelmatoimisto HäjyLive, kaupunkilehti Epari ja Rytmikorjaamo tiivistävät yhteistyötä intiimien Syrämmellä-klubien muodossa. Eturivin artistien akustisten keikkojen lisäksi tapahtumissa kuullaan aina myös Eparin päätoimittajan Tero Hautamäen vetämä henkilökohtainen nojatuolihaastattelu.

Syksyn ensimmäinen Syrämmellä-klubi Rytmikorjaamolla saa vieraakseen kansainvälisesti arvostetun blues-rock kitaristin Erja Lyytisen. Hänen saavutuksiinsa kuuluu tusinan verran levytyksiä Brittejä ja USA:ta myöten, lukuisia alan palkintoja sekä useiden maailmantähtien kanssa tehtyjä yhteiskeikkoja. Syrämmellä-klubin illan ensimmäisessä osiossa Erjaa haastattelee päätoimittaja Tero Hautamäki ja jälkimmäisessä osiossa Erja Lyytinen esittää riisuttuja kappaleita tuotannostaan. 

Tämän haluat kokea, tietysti syrämmellä!

Yhteistyössä: HäjyLive, Epari, Selmu ry, Kaluste-Kaverit ja Kukkakauppa Niemi Kauhava & Kortesjärvi

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime 17:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Konsertin kesto n 2h väliaikoineen.

 

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

Myynti loppuu 27.9.2020 16:00.