EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.9.2024  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Synnytystalkoot - Pullantuoksuinen kabaree lisääntymisestä
klo 19:00

Synnytystalkoot - Pullantuoksuinen kabaree lisääntymisestä Liput

Synnytystalkoot on esitys, joka vetää hanskat käteen, nostaa lisääntymiseen liittyvät kysymykset pöydälle ja alkaa vaivata. Näissä talkoissa yhteiskunnalliset odotukset ja henkilökohtaiset valinnat törmäilevät toisiinsa synnyttäen absurdia huumoria tihkuvan kabareen.

Teatteri Telakan kevään 2024 kantaesityksessä nähdään monipuolinen kattaus varieteeviihdettä: musiikkia, nykysirkusta, teatteria, tanssia, dragiä, klovneriaa ja lavarunoutta. Esityksen aikana pullat on uunissa, toisenlaisten isien kerho kokontuu ja keskenmenon tuska kaikuu kaihoisassa kabareesävelmässä. Miltä näyttää uhanalaisen siittiön stand up? Entä vauvan ensimmäinen dragshow?

Syntyvyyteen ja maailman tilaan liittyvät kysymykset koskettavat meitä kaikkia. Siispä haluamme kutsua sinut kanssamme talkoisiin ihmettelemään nykylisääntymisen kysymyksiä. Olet sitten lapsellinen tai lapseton, ehkäisystä luopumista harkitseva, maailmantuskan kanssa painiva tai valittuun perheeseen adoptoitu, sinä olet tervetullut näihin talkoisiin. Lopuksi sytytetään varpajaissikarit ja nautitaan talkooporukalla tuoretta pullaa.

Konsepti ja ohjaus Meri-Maija Näykki
Käsikirjoitus ja koreografia Työryhmä
Dramaturginen apu Iira Halttunen
Esiintyjät Kerttu Opus, Petra Poutanen, Piki Rantanen, Tanjalotta Räikkä
Musiikki ja äänisuunnittelu Petra Poutanen
Puvustus Ella Kauppinen / Työhuone Hengari
Lavastus ja valosuunnittelu Perttu Sinervo (Lavastuksen osana nähdään Elena Nestorovan VIA DOLOROSA, C’EST LA VIE, BON VOYAGE -teos)
Graafinen ilme, valokuvat, teaserit ja traileri Petteri Aartolahti

Esityksen kesto 2 h 15 min.

* * *

La 14.9. klo 15 näytöksen yhteydessä Kulttuuritalo Telakan tiloissa järjestetään Hehkumahkun Lapsiparkki.

Hehkumahkun Lapsiparkki mahdollistaa vanhempien teatteri-elämyksen Teatteri Telakan Synnystalkoot - esityksessä!

Hehkumahkun lapsiparkissa on monitaiteellista tekemistä ja ohjelmaa 3-10-vuotiaille lapsille. Lapsiparkissa on luvassa sirkusharjoittelua, piirtämistä ja maalamista sekä erilaisia pelejä ja leikkejä. Lasten toiveita kuunnellaan siinä, mitä tehdään. Jos tulee eri ikäisiä lapsia, jaamme lapset isompien ja pienempien ryhmään, joille on omaa ohjelmaa. Ohjaajina on Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun kokeneita taidekasvattajia.

Lapsiparkki on esityksen kävijöille ilmainen. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoitathan lapsen iän sekä mahdolliset erityishuomiot.
Yhteyshenkilö: Johanna Peltola, p.0503486118

www.teatteritelakka.fi


Aika: klo 19:00

Esityksen kesto 2 h 15 min.

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Teatterialan ammattilaiskorteilla liput esityksiin 12 € kpl, max. 2 lippua per kortti.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen [email protected] varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Kaikukorttilippujen tiedustelut ja varaukset voi tehdä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kaikukortti-lippuja voi tiedustella myös suoraan ovilipunmyynnistä ilman ennakkovarausta. Lisätietoja Kaikukortista: www.kaikukortti.fi

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Myynti loppuu 5.9.2024 18:00.