EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 6.11.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Symposium (30-vuotisjuhlakonsertti) feat. Jukka Perko & Vesa Penttilä

Symposium (30-vuotisjuhlakonsertti) feat. Jukka Perko & Vesa Penttilä Liput


Symposium perustettiin 30 vuotta sitten ja yhtye voitti pikavauhtia rocklyriikan Suomen-mestaruuden, sai levytyssopimuksen Polygram/Universalin kanssa, julkaisi kaksi singleä (mukana radiohitti Ihmerakkaus) ja Ivalo-Bombay-albumin, joka sisälsi Suomen ensimmäisen rockalbumille tehdyn multimediaohjelman. Keikoista suurimmat ovat olleet Provinssirockissa ja kahdesti Tammerfestin päälavalla ja ahkerasti Tampereen Yo-talolla ja Tullikamarin Klubilla. Työ- ja perhe-elämässään jäsenet ovat tehneet esimerkiksi yhdeksän lasta ja keskittyneet palkittuun tietokirjallisuuteen ja journalismiin, elokuvien ja tv-sisältöjen pääomasijoittamiseen, kliiniseen psykologiaan, infrarakentamiseen ja filmiarkistoon sekä jatkaneet soittamista ja uuden materiaalin tekemistä samassa kokoonpanossa.

Symposiumin muodostavat Timo Leskinen (kitara ja laulu), Juha Marila (basso), Vesa Sirén (koskettimet ja laulu), Jyrki Toivonen (rummut) ja Tanu-Matti Tuominen (kitara). 30-vuotiskonsertin vierailijoina esiintyvät useilla 1990-luvun Symposium-raidoilla soittanut kansainvälisesti arvostettu jazzmuusikko ja -säveltäjä Jukka Perko sekä harmonikkamestari Vesa Penttilä. Konsertissa on väliaika ja se päättyy klo 18.45 mennessä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:00
Showtime 16:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 6.11.2022 15:00.