EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.5.2023  /  Kulttuuritalo Laikku  /  Tampere

Kamarikuoro Näsin kevätkonsetti - Sykähdyttävintä Maailmassa

Kamarikuoro Näsin kevätkonsetti - Sykähdyttävintä Maailmassa Liput

Kamarikuoro Näsin Sykähdyttävintä maailmassa -konsertti rakentuu Englannissa syntyneen ja myöhemmin Yhdysvaltoihin muuttaneen Rebecca Clarken (1886-1979) musiikin ympärille. Clarken ura säveltäjänä oli lyhyt ja intensiivinen, mutta sen aikana hän ehti muun muassa saavuttaa menestystä sävellyskilpailuissa. Clarke kuvaili myöhemmin suhdettaan säveltämiseen "There's nothing in the world more thrilling". Tämä ajatus kuuluu myös hänen kuoroteoksissaan, jotka ovat soinniltaan hyvin rikasta, laulullista ja orgaanisesti eteenpäin virtaavaa musiikkia.

Rebecca Clarken kuoromusiikki on löydetty kunnolla vasta 2000-luvun puolella ja sitä esitetään edelleen hyvin vähän. On hämmentävää, miten näin lumoava sävelkieli ja kuorolle niin hyvin istuva tekstuuri on jäänyt lähestäysin huomiotta. Kamarikuoro Näsillä onkin ilo päästä jakamaan tämä upea musiikki kuulijoiden kanssa lauantaina 27.5. klo 16.

www.nasinaani.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:00
Showtime klo 16:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4, 33101, Tampere