EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023  /  Tapanilan Sirkussali  /  Helsinki

RHC15 - Sydän, sydän & Wild Ride Circus Club
klo 19:00

RHC15 - Sydän, sydän & Wild Ride Circus Club Liput

Race Horse Company 15 Vuotta Festivaalin juhlinnan päättää upea Wild Ride Circus Club, jonka live-musiikista vastaa Sydän, sydän. Täydellinen ilta täynnä sirkusta, musiikkia ja sähköhärällä ratsastamista!

Sydän, sydän on viiden pultsarin muodostama bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin, ja näistä lähtökohdista he hallitsevatkin Itä-Helsingin rock-kenttää suvereenin ruosteisella otteella. Sydän, sydän antaa vaihtoehdon piipitykselle, jota maailma puskee läppäreistään.

Sydän, sydän perustettiin 2002 Herttoniemen huonoimpien bändien raunioille. Yhtye on kasvanut vuosien myötä, pyöräyttänyt seitsemän albumia ja valmistautuu hiljalleen siihen, että Budweiseria saa ostaa ihan luvan kanssa kaikista osavaltioista. Vaikka itse taiteilijat ovat vanhoja ja yksinkertaisia miehiä, bändi on lavalla hurjempi kuin puuma ja nopeampi kuin ajatus. Carpe diem on yhtyeen motto, musiikki heidän toteemipaalunsa ja guassiväri haarniskansa.

Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Huonoimmillaankin hauskempi kuin Hedberg. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa – se ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.

Palkittu Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen huippunimiä, joka juhlii 15 vuotista uraansa. “Reissarit” tunnetaan vahvasti akrobaattisesta sirkuksesta, joka pohjautuu mustaan huumoriin, yllätyksellisyyteen ja kaaoksen estetiikkaan.

Race Horse Company 15 Vuotta Festivaalien ohjelmistoon kuuluu myös Tattarmossen Experience, Sirkuslyhytelokuvien ilta ja Circus Open Stage. Kaikki tapahtumat järjestetään Tapanilan Sirkussalissa.

Ohjelma:
19:00 ovet auki ja sähköhärällä ratsastamista
20:00 Sydän, sydän
21:30 sähköhärällä ratsastamista
23:30 valomerkki
00:00 ovet kiinni

Sydän Sydän Spotifyssa ja YouTubessa.

Facebook | Instagram @racehorsecompany

www.racehorsecompany.fi/events/rhc-15-vuotta-festivaali


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Tapahtuma järjestetään Tapanilan Sirkussalissa Tapanilan kirjaston vieressä.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Tapanilan Sirkussali
Hiidenkiventie 21, 00730, Helsinki