EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.12.2020  /  Kulttuuritalo Grand  /  Porvoo

Swing à Paris – Tia Cohen avec Antti Sarpila

Swing à Paris – Tia Cohen avec Antti Sarpila Liput

Swing ja Pariisi, mikä ihana yhdistelmä. Edith Piaf, Charles Aznavour, Jaques Brel, Serge Lama and more...

TIA COHEN & ANTTI SARPILA

Voiko tyylikkäämpää olla? Lisätään vielä ripaus Jazzia, niin homma on selvä!

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

Tian taide on kuin hän itse. Määrittelemättömän laaja, syvällinen ja koskettava. Tian persoonallisuus nostaa tilanteen kuin tilanteen tavanomaisen yläpuolelle.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo 10 vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Antti Sarpila yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Vaikka asuukin Suomessa, esiintyy hän jatkuvasti solistina ympäri maailmaa. Antti on uransa aikana esiintynyt lukuisilla jazzfestivaaleilla sekä yksittäisissä konserteissa eri puolilla Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa aina Australiaa myöten.

Tämän lisäksi Antilla on ollut kunnia vierailla sellaisten maailmakuulujen orkestereiden kuten - Count Basie Orchestra, Metropole Orchestra, Dutch Swing College Band, Humphrey Lyttelton Band - solistina. Antti on julkaissut kymmeniä levyjä omalla nimellään ja hänen taitoja jazzmuusikkona on tarvittu sen noin 100 eri levyllä.

Upea Swing á Paris kokemus on varmasti "se" konsertti josta et halua olla poissa!

Facebook

www.tiacohen.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto 2,5 h.

Kulttuuritalo Grandin turvallisuusohjeet.

Myynti loppuu 5.12.2020 18:00.