EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.6.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Swallow The Sun, Kaunis Kuolematon, Edge of Haze

Swallow The Sun, Kaunis Kuolematon, Edge of Haze Liput

Marraskuussa jo ennakkoon kiitellyn Moonflowers-albuminsa julkaiseva Swallow the Sun suuntaa heti levyn julkaisun jälkeen mittavalle kiertueelle Yhdysvaltoihin ja on täydessä iskussa, kun esiintymiset kotimaassa koittavat tammikuussa. Heti Suomen-kiertueen jälkeen yhtye viettää kuukauden Euroopan-kiertueella.

Jokaisesta Moonflowers-albumin kappaleesta on tehty upea lyriikkavideo, katso esimerkiksi Enemy-singlen video nyt Youtubesta.

Moonflowers julkaistaan 19. marraskuuta itse asiassa tuplana; Swallow the Sunin alkuperäisversiona sekä Sipoon kirkossa taltioituna instrumentaaliversiona, jossa kappaleet saavat täysin uuden elämän Trio N O Xin tulkitsemana.

Kaikki Moonflowers-albumin formaatit ovat nyt saatavilla täällä.

Kaunis Kuolematon

Keikkapaikan toisensa jälkeen loppuun myyvä KAUNIS KUOLEMATON on suomalaisen melankolian ruumiillistuma.
Yhtyeen omalaatuinen soundi vaihtelee kauniista ja haikeista puhtaasti lauletuista melodioista raastaviin huutoihin ja raskaaseen jyräykseen.
KK julkaisi kolmannen täyspitkänsä 27.11.2020 ja on kerännyt levyllä huomiota ja kehuja ympäri maailman – nostaen heidät genrensä yhdeksi nousevimmista yhtyeistä Suomessa. Kaunis Kuolematon on todistetusti unohtumaton livekokemus ja koronan aiheuttama keikkapula on nostanut yhtyeen paloa päästä yleisön eteen entistä enemmän. Tampere – luvassa on jotakin ainutlaatuista.

Kaunis Kuolematon – Hautajaiset

Edge of Haze
Maan ehkä kuumin melodisen progressiivisen metallin tulokas Edge of Haze punoo upeasti yhteen niin sinemaattiset tunnelmakuvat kuin progemetallin taidokkaat tekniset suorituksetkin, tarjoillen häpeilemättömän kauniita ja koukuttavia melodioita. Pian julkaistavan uuden albumin massiivisista soundeista vastaa Jens Bogren.

Edge of Haze - Parts of Anything

***

Aikataulu:
19:00 ovet
19:30-20:00 Edge of Haze
20:15-21:00 Kaunis Kuolematon
21:30 Swallow the Sun

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Myynti loppuu 4.6.2022 19:00.