EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.6.2022  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Swallow The Sun, Decrowned, Distress Of Ruin

Swallow The Sun, Decrowned, Distress Of Ruin Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei
sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.05.2022 mennessä.

***

Swallow the Sun – Moonflowers-julkaisukiertue

Marraskuussa jo ennakkoon kiitellyn Moonflowers-albuminsa julkaiseva Swallow the Sun suuntaa heti levyn julkaisun jälkeen mittavalle kiertueelle Yhdysvaltoihin ja on täydessä iskussa, kun esiintymiset kotimaassa koittavat tammikuussa. Heti Suomen-kiertueen jälkeen yhtye viettää kuukauden Euroopan-kiertueella.

Jokaisesta Moonflowers-albumin kappaleesta on tehty upea lyriikkavideo, katso esimerkiksi Enemy-singlen video nyt Youtubesta.

Moonflowers julkaistaan 19. marraskuuta itse asiassa tuplana; Swallow the Sunin alkuperäisversiona sekä Sipoon kirkossa taltioituna instrumentaaliversiona, jossa kappaleet saavat täysin uuden elämän Trio N O Xin tulkitsemana.

Decrowned

Decrowned on Joensuussa vuonna 2017 perustettu nelihenkinen melodista metallia soittava yhtye. Varsin lyheen ikäänsä nähden bändi jo päässyt kokemaan paljon. Vuonna 2019 Inferno lehti valitsi yhtyeen kuukauden demobändiksi ja saman vuoden syksyllä yhtye oli lämmittelemässä Kerubissa supreyhtey Cyhraa. Luvassa on hienoja melodioita, tiukkoja riffejä ja tarttuvia kertosäkeitä. Live kunto on koronasta huolimatta hyvässä kunnossa, joten tätä ei kannata jättää välistä.

Distress Of Ruin

Distress of Ruin on nelipäinen melodinen death metal-ryhmittymä, jonka musiikki tunnetaan ainutlaatuisesta sekoituksesta meneviä kitarariffejä ja kauniita melodioita. Bändin musiikki saa inspiraationsa luonnon mysteereistä, ajan kokemuksesta, tunteista ja rakkauden monisyisistä sävyistä.

Yhtyeen edellisen julkaisun myötä bändi on löytänyt oman suuntansa musiikilleen, ja tätä visiota on lähdetty toteuttamaan entistä intohimoisemmassa mittakaavassa.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 4.6.2022 04:00.