EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.5.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Ääniwalli presents: Sven Väth

Ääniwalli presents: Sven Väth Liput

Ladataan…

Saksalainen teknosuuruus Sven Väth saapuu Suomeen 15 vuoden tauon jälkeen. Genren kansainvälisesti tunnetuimpiin nimiin lukeutuvan Väthin keikka järjestetään Helsingin Ääniwallissa perjantaina 17. toukokuuta.

Frankfurtin Dorian Gray -klubiin deejiinä vuonna 1982 aloittanut karismaattinen artisti on toiminut pitkällä ja värikkäällä urallaan monessa eri roolissa: levyjen soittamisen ja musiikin tuottamisen ohella "Papa Sven" on pyörittänyt useita levymerkkejä ja omia yökerhoja. Jo 1980-luvun puolivälissä Off-kokoonpanon kanssa julkaistu new beat -henkinen Electric Salsa nousi listahitiksi, mutta parhaiten Väth tuli tunnetuksi 90-lukulaisen teknon ja trancen pioneerina. Klassikkolevymerkkien Eye Q ja Harthouse perustajiin kuuluvan artistin omasta aikakauden diskografiasta muistetaan mm. albumit Accident In Paradise ja The Harlequin - The Robot And The Ballet-Dancer. Yhdeksi saksalaisen teknon synnyinsijoista kutsuttua Omen-klubia Väth oli perustamassa vasta 24-vuotiaana vuonna 1988. 

Kuluvan vuosituhannen puolella Väthin merkittävin hanke on ollut Cocoon. Bileiden sarjana vuonna 1996 aloittanut instituutio on toiminut levymerkkinä vuodesta 2000 alkaen ja vuosien 2004-2012 välillä klubina Frankfurtissa. Tulevana kesänä Cocoon juhlii 20. kauttaan Ibizalla, jossa Väthillä on tapana asua huomattava osa vuodesta. Edelleen vinyylin nimeen vannova elinvoimainen deejii vietti vuonna 2014 50-vuotissyntymäpäiviään massiivisessa tapahtumassa Mannheimissä yli 12000 ihmisen seurassa. Vuotta myöhemmin Frankfurt myönsi Väthille Goetheplakette-palkinnon ansiokkaasta työstä kaupungin kulttuurielämän eteen.

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-05:00