EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.1.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Svart Fest III: Callisto, Atomikylä, Pelagos, Throat, Kaukolampi

Svart Fest III: Callisto, Atomikylä, Pelagos, Throat, Kaukolampi Liput

Ladataan…

Svart Recordsin nimikkofestivaalit järjestetään tammikuun alussa Helsingissä
 
Svart Records järjestää tammikuun 4.1.2019 kolmatta kertaa nimikkofestivaalinsa ja paikkana Helsingin Ääniwalli. Konserttien esiintyjinä nähdään ja kuullaan pitkältä hiljaiseloltaan heräilevä jälkimetallin ja äärimmäisen äänivyörytyksen mestari Callisto, Oranssi Pazuzu ja Dark Buddha Rising -yhtyeiden jäsenistä koostuva maaginen Atomikylä, entisten Circle-muusikoiden psykedeelinen Pelagos sekä noise rockia, melodista post-hardcorea ja indierockia työstävä Throat.

Ensi vuonna vietetään Svartin kymmenvuotisjuhlia ja sitä kunnioittavan tapahtumasarjan ensimmäisen osan ohjelma on saatu päätökseen, kun Helsingin Ääniwallin keikalle on kiinnitetty levy-yhtiön artisteista muiden muassa K-X-P ja Opel Bastards -yhtyeistä tuttu Timo Kaukolampi, joka päättää Ääniwallin illan omalla Kaukolampi soolosetillään. 
                                            
Svart Recordsin Tomi Pulkki taustoittaa tapahtuman taustoja seuraavasti:
- Svart Recordsin iltamia on kyselty kuluttajien puolelta tasaisen säännöllisesti, joten päätimme vastata jälleen kerran ystäviemme kutsuun. Ensimmäiset Svart Festit järjestettiin pari vuotta sitten Helsingissä ja Jyväskylässä, viime vuonna vuorossa olivat Tampere ja Turku, joten on luonnollista, että perinnettä jatketaan ensi vuonnakin. Ja kun yhtiömme täyttää 10-vuotta, voimme juhlia syystä kaksin verroin. Tulemme lähiviikkojen aikana täydentämään illan ohjelmaa erilaisin poikkitaiteellisin keinoin ja ilmoittelemme ennen vuoden vaihdetta myös muista juhlavuoden erikoisuuksista ja tapahtumista.

Illan levymusiikista vastaa Svartin oma tiskijussi DJ Mustat levyt. Keikalla paikan päällä on myös Svart Recordsin pop up -levykauppa, jonne tuodaan yhtiön kuumimpia uutuuksia, jakeluosaston helmiä sekä varaston uumenista löydettyjä aarteita.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.