EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 22.8.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Svart Death Night #5: Abhorrence, The Hirvi

Svart Death Night #5: Abhorrence, The Hirvi Liput
Takaisin

Ladataan…

Abhorrence tekee paluun - kotimaisen kuolometallilegendan uutta materiaalia kuultavissa 28 vuoden tauon jälkeen

Huhut ovat totta. Suomalainen death metallin uranuurtaja Abhorrence on tehnyt uuden levyn lähes kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Yhtye nauhoitti neljä uutta kappaletta Amorphis-rumpali Jan Rechbergerin studiolla Helsingissä yhden huhtikuisen viikonlopun aikana. Svart Records julkaisee Megalohydrothalassophobic -nimisen EP:n ensi syyskuussa.

Abhorrence ei ole luopunut vanhan liiton death metalista. Se on yhtä vulgaari ja brutaali kuin 28 vuotta sitten. Kokoonpano on lähes sama kuin vuonna 1990, ainoana uutena jäsenenä mukaan on liittynyt rumpali Waltteri Väyrynen (Paradise Lost, Vallenfyre). Vanha kunnon Abhorrence-soundi on ennallaan: vanhan liiton death metalia, jossa soi kaikuja doomista, blackista ja psykedeliasta.

Ep:n sanoitukset yhdistävät kirjailija H. P. Lovecraftin tarinat syvyyksien kauhuista filosofi Timothy Mortonin ajatuksiin antroposeenista, ihmiskunnan tuhoisasta aikaudesta. Ep on lovecraftiaaninen kauhuvisio ekologisesta katastrofista.

Svart Records julkaisee Abhorrencen Megalohydrothalassophobic EP:n 15.9. Bändi soittaa sen kunniaksi Helsingin Bar Loosessa 22.8.2018. Levy on myynnissä keikalla jo kolme viikkoa ennen sen ilmestymistä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.