EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.10.2022  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Suzanne Ciani (US)

Suzanne Ciani (US) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 14.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.4.2022 mennessä.

***

SUZANNE CIANI (US) - Liput & info

Yhdysvaltalainen säveltäjä ja elektronisen musiikin pioneeri Suzanne Ciani saapuu tammikuussa Helsinkiin. Monitahoinen äänitaiteilija konsertoi Helsingin Temppeliaukion kirkossa perjantaina 14. tammikuuta 2022.

Suzanne Cianin ura musiikin ja musiikkiteknologian parissa alkoi 1960-luvun lopulla Kalifornian ja Stanfordin yliopistoissa, joissa Ciani tutustui niin varhaiseen tietokonemusiikkiin kuin Buchla-syntetisaattorin keksijä Don Buchlaan. Jälkimmäinen tapahtuma käynnisti Cianin elämänmittaisen tutkimusmatkan Buchla-syntetisaattorien parissa, ja artisti onkin kertonut kyseisen soittimen määritelleen hänen uransa suunnan.

1970- ja 80-luvuilla Ciani teki pitkän ja ylistetyn uran mainos- ja peliäänisuunnittelijana sekä elokuvamusiikinkin parissa. Hänen luomuksiaan ovat esimerkiksi maailman ensimmäisen puhuvan Xenon-flipperin äänet sekä suurelle yleisölle tuttu Coca Cola -mainosten niin kutsuttu pop-and-pour-ääni.

Vuonna 1981 Cianista tuli historian ensimmäinen Hollywood-elokuvaan soundtrackin säveltänyt naisartisti ”The Incredible Shrinking Woman”-elokuvan ääniraidalla. Ciani on lisäksi julkaissut merkittävän uransa aikana yli 20 studioalbumia ja ollut ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi viisi kertaa. Artistista kertova dokumentti ”A Life in Waves” sai ensi-iltansa SXSW-festivaalilla vuonna 2017.

Viime vuosina Ciani on jälleen tehnyt paluuta rakkaan Buchla-syntetisaattorinsa pariin. Temppeliaukion kirkon ainutlaatuisessa visuaalisessa tilassa uppoudutaan siis tammikuussa maagisiin Buchla-tunnelmiin artistille ominaisen kvadrofonisen äänentoiston avulla.

www.sevwave.com
www.facebook.com/sevwave
www.instagram.com/sevwave


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 34 € mikäli jäljellä.

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas.

Nettikaupasta vain suoria ostoja.

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.

Myynti loppuu 21.10.2022 19:00.