EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.1.2022  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Suzanne Ciani (US)

Suzanne Ciani (US) Liput

Suzanne Cianin loppuunmyyty konsertti Helsingin Temppeliaukion kirkossa tulee siirtymään.

Keskustelu artistiorganisaation kanssa on aktiivisesti käynnissä ja tiedotamme uuden esiintymispäivän mahdollisimman pian. Uusi päivämäärä on siis tulossa. Kaikki jo ostetut liput käyvät uudelle keikkapäivämäärälle. Mikäli myöhemmin ilmoitettava uusi päivämäärä ei käy, liput on mahdollista palauttaa ostopaikkaan. Siirtyvissä konserteissa on yleinen käytäntö, että lippurahojen palauttaminen alkaa uuden päivämäärän vahvistumisen jälkeen. Pahoittelemme muutoksia ja palaamme asiaan heti, kun se on mahdollista.

***

SUZANNE CIANI (US) - Liput & info

Yhdysvaltalainen säveltäjä ja elektronisen musiikin pioneeri Suzanne Ciani saapuu tammikuussa Helsinkiin. Monitahoinen äänitaiteilija konsertoi Helsingin Temppeliaukion kirkossa perjantaina 14. tammikuuta 2022.

Suzanne Cianin ura musiikin ja musiikkiteknologian parissa alkoi 1960-luvun lopulla Kalifornian ja Stanfordin yliopistoissa, joissa Ciani tutustui niin varhaiseen tietokonemusiikkiin kuin Buchla-syntetisaattorin keksijä Don Buchlaan. Jälkimmäinen tapahtuma käynnisti Cianin elämänmittaisen tutkimusmatkan Buchla-syntetisaattorien parissa, ja artisti onkin kertonut kyseisen soittimen määritelleen hänen uransa suunnan.

1970- ja 80-luvuilla Ciani teki pitkän ja ylistetyn uran mainos- ja peliäänisuunnittelijana sekä elokuvamusiikinkin parissa. Hänen luomuksiaan ovat esimerkiksi maailman ensimmäisen puhuvan Xenon-flipperin äänet sekä suurelle yleisölle tuttu Coca Cola -mainosten niin kutsuttu pop-and-pour-ääni.

Vuonna 1981 Cianista tuli historian ensimmäinen Hollywood-elokuvaan soundtrackin säveltänyt naisartisti ”The Incredible Shrinking Woman”-elokuvan ääniraidalla. Ciani on lisäksi julkaissut merkittävän uransa aikana yli 20 studioalbumia ja ollut ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi viisi kertaa. Artistista kertova dokumentti ”A Life in Waves” sai ensi-iltansa SXSW-festivaalilla vuonna 2017.

Viime vuosina Ciani on jälleen tehnyt paluuta rakkaan Buchla-syntetisaattorinsa pariin. Temppeliaukion kirkon ainutlaatuisessa visuaalisessa tilassa uppoudutaan siis tammikuussa maagisiin Buchla-tunnelmiin artistille ominaisen kvadrofonisen äänentoiston avulla.

www.sevwave.com
www.facebook.com/sevwave
www.instagram.com/sevwave


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 34 € mikäli jäljellä.

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas.

Nettikaupasta vain suoria ostoja.

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot