EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–fre 9–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Fr 2.7. - Må 23.8.2021  /  Södervik  /  Helsingfors

Suvilahden kesäteatteri

Suvilahden kesäteatteri Biljetter

Stage – Söderviks sommarteatern hämtar scenkonst till ett somrigt Helsingfors

I Södervik reser sig en ny urban sommarteater som hämtar en mångsidig uppsättning av scenkonst framför live-publik. Eventet förverkligas i kabaréstil med vita bordsdukar och gör det möjligt att njuta av både scenkonst och service mitt i ett somrigt Helsingfors.

Under juli och augusti får man se ett fängslande program av högklassig scenkonst. Stage – Söderviks sommarteater hämtar verk av 25 konstnärer och grupper framför live-publik till en och samma plats. På Stage ses bland annat Compañía Kaari & Roni Martins temperamentsfulla flamenco, Red Nose Companys rafflande och ställningstagande teaterclowneri och de intensivt stämningsfulla Cirkuskabaré – Elämys! –kvällarna med landets kändaste cirkuskonstnärer på scenen. Scenen intas både av de finska stjärnorna Milena Oksanen och Veera Kaijanen, bekanta från Cirque du Soleil och Race Horse Companys våghalsar.

“Stage är en utblick över den mångskiftande och otroligt högklassiga scenkonsten i Helsingfors, som man tidigare inte kunnat njuta av och uppleva mitt i sommaren och staden i sommarteaterns form,” säger Cirkos direktör Riku Lievonen entusiastiskt.

Stage – Söderviks sommarteater är en 100-platsig sommarteater i kabaréstil på Tiivistämös bakgård i Södervik. Sommarteaterns program består av 25 föreställningsdagar och 38 föreställningar. Programmet sker under kvällstid och senkvällar, till skillnad från tidigare föreställningsprogram. Publiken får samtidigt njuta av både förstklassig scenkonst och Finlands ljusa sommarnätter.

“Coronavirustiden har varit väldigt tuff både för branschens arbetare och flitiga kulturkonsumenter. I bakgrunden av Stage – Söderviks sommarteater, ligger en brinnande lust att ge arbete åt professionella scenkonstnärer och samtidigt möjliggöra en urban sommarteaterupplevelse för konst- och evenemangvänner”, berättar Riku Lievonen.

Stadens stämningsfullaste sommarteaterupplevelse i Södervik ordnas av Cirko – Centrumet för nycirkus, Tiivistämö och Suvilahti TBA.

Sommarteaterns program

Compañía Kaari & Roni Martin goes ROOTS

En kväll med koreografen: Valtteri Raekallio

Scenpoesikabarén: Elsa Tölli, Kuopus, Susinukke Kosola, Ester Nuori Leppä och Harri Hertell

A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT'S DREAM

Punch Up!: Resistance & Glitter

Red Nose Company: Babylon / Don Quixote

Cirkuskabarén – Elämys!

Belenos Group of Arts: Halo

Fatal Instrument: The Greatest Action Comedy Show

Kate & Pasi: Solo for Two

Duo Lauri & Siiri: Enigmagic

Maria Baric Company: Liekki

Milena Oksanen: Ilmatar

Race Horse Company: Men on the Flying Teeterboard

Ramona Reinvall: Chandelier

RISA: Don’t Fear the Reaper

Robert Jägerhorn: 8 Minutes to Landing

Salla Hakanpää: Dive Within

Simon Llewellyn: Football Juggler

Sirkus Kumiankka: Tremolo

Veera Kaijanen: Aura

För mera info vänligen kontakta:

Riku Lievonen

direktör

riku.lievonen@cirko.fi

+358 40 832 7479

cirko.fi


Åldersgräns: 18+
Ifall det är evenemang- eller restaurangbegränsningar i kraft under evenemanget, kan det frågas efter coronaintyg vid evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor