EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 21.9.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Suvi Väyrynen & Kei Endo (JP)

Suvi Väyrynen & Kei Endo (JP) Liput

Suvi Väyrynen & Kei Endo (JP) esiintyvät Tampereen G Livelabissa!

Kotimaan valovoimaisimpiin sopraanoihin lukeutuva Suvi Väyrynen ihastuttaa lied-konsertissa yhdessä pianisti Kei Endon (JP) kanssa. Kaksikko tulkitsee konsertissa Jean Sibeliuksen, Richard Straussin, Jake Heggien ja Paavo Korpijaakon musiikkia.

Sopraano Suvi Väyrynen on ihastuttanut kriitikoita vokaalisella rohkeudellaan sekä valoisalla persoonallisuudellaan. Hän on vuoden 2016 Lappeenrannan laulukilpailujen naisten sarjan voittaja ja saanut huomiota myös muissa kotimaisissa ja kansainvälisissä laulukilpailuissa. Hän on esiintynyt useiden kotimaisten orkestereiden solistina ja hänen oopperaroolejaan ovat olleet mm. Yön Kuningatar (2022, Taikahuilu, Viron Kansallisooppera ja Tampereen Ooppera), Adina (2021, Lemmenjuoma, Joensuun Oopperayhdistys), Frasquita (2020, Carmen, Tampereen Ooppera), Musetta (2019, La Bohème, Tampereen Ooppera), Despina (2018, Cosi fan tutte, Suomen Kansallisooppera), Alcina (2017, Alcina, Vaasa Baroque) ja Adele (2016/17, Die Fledermaus, Suomen Kansallisooppera).

Väyrynen on valmistunut musiikkipedagogiksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta 2013 opettajanaan Satu Sippola. Hän jatkoi solistisiin maisteriopintoihin Wienin kaupungin musiikkiyliopistoon, josta valmistui musiikin maisteriksi solistiselta linjalta Uta Schwaben johdolla keväällä 2020.

Japanissa syntynyt ja Wienissä asuva pianisti Kei Endo on opiskellut mm. Kunitachi College of Musicissa Tokiossa, Eisanstadtin Joseph Haydn Conservatoryssa Itävallassa ja Wienin kaupungin musiikkiyliopistossa. Hän on voittanut lukuisia palkintoja (mm. toinen palkinto Young Musician International Competition "City of Barletta" -kilpailussa sekä ensimmäinen palkinto Anton Garcia Abril Interrnational Chamber Music -kilpailussa) ja esiintynyt lukuisilla festivaaleilla, kuten 68th International Festival of Music and Dance (Granada), The Festival of Classical Music Huescar (Espanja), The Festival della Piana del Cavaliere (Italia). Hän on lisäksi konsertoinut mm. Japanissa, Itävallassa, Iso-Britanniassa ja Ranskassa. Tällä hetkellä hän työskentelee pianistina Wienin International Academy of Music and Performing Artsissa.


***

OHJELMA / PROGRAMME:

Sibelius, Jean: 6 Laulua Op.88

1.Blåsippan
2.De bägge rosorna
3.Vitsippan
4.Sippan
5.Törnet
6.Blommans öde

Korpijaakko, Paavo: Ditt småleende

Strauss, Richard: Mädchenblumen -laulusarja Op.22

1. Kornblumen
2. Mohnblumen
3. Epheu
4. Wasserrose

TAUKO / INTERMISSION

Heggie, Jake: Eve-Song

***

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä tapahtumaan ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 21.9.2022 18:00.