EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.9.2020  /  Luola Events  /  Punkaharju

Luola Events: Suvi Teräsniska

Luola Events: Suvi Teräsniska Liput

Oululainen Suvi Teräsniska on maamme iskelmälaulajien ehdotonta kärkeä. Kaikki Suvin aiemmat albumia ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta. Lisäksi Suvi on osallistunut muun muassa supersuosittuun Vain Elämää -sarjaan. 

 

TURVALLISUUS-INFO

Keikka toteutetaan Punkaharjun luolastossa turvamääräykset huomioiden.

Luolassa on kaksi katsomoaluetta: parvi ja permanto. Kummallakin katsomoalueella on rajoitettu asiakaspaikkojen määrää normaalia pienemmäksi. Kummallekin katsomoalueelle on osoitettu omat kulkuväylät, narikat, juomamyyntipisteet ja wc-tilat. Permannon ja parven välillä ei voi liikkua, pois lukien yksittäiset VIP-tilan asiakkaat.

Katsomoalueella ei ole numeroituja paikkoja, vaan yksittäiset asiakkaat/seurueet valitsevat tarkan paikkansa saapuessaan tapahtumaan. Mikäli tapahtumaan on lipun ostohetkellä ollut ostettavissa numeroitu paikka, kyseistä tarkkaa paikkaa ei rajoitusten vuoksi voida taata käyttöön. Kaikki liput muuttuvat rajoitusten vuoksi numeroimattomiksi istumapaikoiksi.

Katsomoalueilla voi istua jokaiselle riville. Katsomoalueet mitattu tarkasti läpi ja kapasiteettia rajoitettu niin, että henkilöiden/seurueiden välille on mahdollista jättää minimissään metrin turvaväli rajoitusten mukaisesti. Järjestyksenvalvojat seuraavat tilannetta ja ohjeistavat tarvittaessa turvavälien ja paikkojen osalta.

Turvavälien muistamiseksi luolan tiloihin asetetaan lattiaan teippimerkkejä. Lisäksi järjestyksenvalvojat kontrolloivat tapahtuman alussa pääsisäänkäynnin luona sitä, että jonottamaan ei lasketa kerralla liian suurta määrää ihmisiä.

Permanto:

 • Kulku luolastoon tapahtuu pääkäytävän vasenta laitaa pitkin.
 • Liput luetaan käytävällä ennen permannon portaita.
 • Permannon narikka sijoittuu Kalliosalin takaosaan. Mikäli mahdollista, suosittelemme jättämään takin esimerkiksi autoon jonojen minimoiseksi.
 • Permannon käyttöön on varattu pääkäytävän WC-tilat.
 • Permannon juomamyyntipiste sijoittuu alas permannolle. Sen yhteyteen on merkitty ohjausnauhoihin jonotusalue ja lattiaan merkitään turvaväleistä merkit.
 • Permanto on anniskelualuetta. Jokaiselle asiakkaalle on oma penkki. Tasona toimivat salin kaiteet.

Parvi:

 • Kulku luolastoon tapahtuu pääkäytävän oikeaa laitaa pitkin.
 • Liput luetaan pääkäytävän loppuosassa, jotta etäisyyttä permannon tarkistuspisteeseen jää mahdollisimman paljon väliä.
 • Parven narikka sijoittuu Arabiasaliin, johon pääsee lippujen lukupisteen jälkeen. Mikäli mahdollista, suosittelemme jättämään takin esimerkiksi autoon jonojen minimoiseksi.
 • Parven käyttöön on varattu Arabiasalin WC:t.
 • Parven juomamyyntipiste sijoittuu Ravintolasaliin. Ravintolasali on parven välittömässä läheisyydessä. Parven asiakkaille anniskelualueena toimivat koko tapahtuman ajan Ravintolasali ja Vesiputoussali. Niihin on varattu pöytiä ja penkkejä asiakkaille.

Tapahtuman päättyessä toivomme maltillista siirtymää ja turvavälien huomioimista.

Huomioittehan, että ohjeisiin voi tulla vielä tarkennuksia ja lisäyksiä ennen tapahtumaa, mikäli esimerkiksi viranomaiset niin vaativat.

 • Älä tule tapahtumaan, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
 • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
 • Huolehdi hyvästä hygienista. Tapahtumapaikalla on useassa paikassa tarjolla käsidesiä sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
 • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
 • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

 

www.facebook.com/LuolaEvents
www.luolaevents.fi

____

Tapahtuma on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 24.4. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

luolaevents.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä!

MAJOITUSPAKETTI:
Hinta sisältää yhden yön majoituksen Standard Tuunaantupa-mökissä Harjun Portilla (luolan vieressä), pääsyliput luolaan kahdelle konsertti-iltana (permanto), liinavaatteet pedattuna kahdelle ja loppusiivouksen. Asiakkaita pyydetään huolehtimaan kuitenkin astianpesukone päälle ja roskat pois ennen lähtöä. Hinta ei sisällä aamiaista. Tarkemmat tiedot toimitetaan lähempänä tapahtumaa. Majoituspakettien myynti päättyy 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Valitse liput permannolta ostaaksesi majoituspaketin.

HUOM! Majoituspaketteja ei voi maksaa kulttuurieduilla!

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.